fbpx

Πυγμαχία: Με νίκες Κωνσταντινούδη και Λέων ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό

Πυγμαχία: Με νίκες Κωνσταντινούδη και Λέων ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό

Με ανάμεικτα συναισθήματα άνοιξε σήμερα η αγωνιστική «αυλαία» για την εθνική ομάδα Πυγμαχίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων στο EUBC Schoolboys & Schoolgirls European Boxing Championships 2024, που διεξάγεται στην Βοσνία – Ερζεγοβίνη.

Ο πρώτος εκπρόσωπός μας, ο “Αρειανός” Αλέξανδρος Κωνσταντινούδης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με αντίπαλο τον Μαυροβούνιο Luka Otasevic, σε έναν αγώνα στην κατηγορία Παμπαίδων στα -40kg, Με όπλο το πολύ καλό δεξί του χέρι επικράτησε καθολικά στον 1ο γύρο, ενώ πήρε πλειοψηφικά και τους άλλους 2, παίρνοντας πεντακάθαρα τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Μαρία Ευαγγελία Λέων πέτυχε τη 2η ελληνική νίκη σήμερα, επί της πυγμάχου από την Τουρκία, Ecena Eyupoglou, σε ένα ματς δικό της από το πρώτο καμπανάκι.

Ο Νίκος Βερβερίδης, αθλητής του Παναγιώτη Καρανικολή και των “Μαχητών” του, στην παρθενική του εμφάνιση με το εθνόσημο, αντιμετώπισε τον Γερμανό Georg Sanek για τα -48kg

Η τελευταία εκπρόσωπός μας σήμερα, η Γεωργία Νανάκου δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρωσίδα Sab Ishmatova, για 51kg, αλλά η εμφάνισή της άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία