fbpx

EUBC Schoolboys & Schoolgirls European Boxing Championships Banja Luka 2024

EUBC Schoolboys & Schoolgirls European Boxing Championships BANJA LUKA 2024

Τριάντα χώρες συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων της EUBC στη Βοσνία Ερζεγοβίνη που είναι ο οικοδεσπότης της ευρωπαϊκής πυγμαχίας αυτές τις μέρες, καθώς διεξάγεται εκεί το EUBC Schoolboys & Schoolgirls European Boxing Championships BANJA LUKA 2024.

Ο τεχνικός αντιπρόσωπος της EUBC, Adam Kusior, πραγματοποίησε την επίσημη κλήρωση στο meeting των προπονητών και εκπροσώπων των εθνικών ομάδων στο ξενοδοχείο Bosna, με την επιβεβαιωμένη συμμετοχή τριάντα χωρών.

Αλβανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Αγγλία, Εσθονία, Γεωργία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Η Ρουμανία, η Ρωσία, η Σκωτία, η Σερβία, η Σλοβακία, η Σλοβενία ​​και η Τουρκία είναι οι χώρες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

Συνολικά θα αγωνιστούν 363 πυγμάχοι, 240 αγόρια και 123 κορίτσια. Οι αγώνες ξεκίνησαν χθες με το πρώτο γκρουπ αγώνων στις 15:00 και το δεύτερο στις 18:00. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Borik Sports Hall και θα μεταδοθούν ζωντανά στο επίσημο κανάλι της EUBC στο YouTube.

Στις 8 Αυγούστου υπάρχει ημέρα ανάπαυσης ενώ όλοι οι τελικοί αγώνες είναι στο πρόγραμμα για τις 10 Αυγούστου.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά