fbpx

Το “No Limits 32” πάει Ήπειρο 28 Σεπτέμβρη, 5/8 στην Πρέβεζα Bootcamp

Το “No Limits 32” πάει Ήπειρο 28 Σεπτέμβρη, 5/8 στην Πρέβεζα Bootcamp

Πριν κοπάσει ο θόρυβος της επιστροφής του No Limits και της Γεωργίας Μπιτάκου ξανά στα μαχητικά δρώμενα, έρχεται το επόμενο. Με ανακοίνωση της η διοργανώτρια σημάδεψε δύο ημερομηνίες. H πρώτη στις 5 Αυγούστου στην Πρέβεζα για Bootcamp και ακολουθεί η διοργάνωση στις 28 Σεπτεμβρίου στην Πρέβεζα. Αναλυτικά…

Το παρακάτω βίντεο έγινε 14 χρόνια πριν ενόψει του No Limits 9 που ήταν η δεύτερη διοργάνωση στα Γιάννενα και στο Θέατρο Φρόντζου. Εκτός από την επιστροφή του Σταμάτη Μπιτάκου, μετά από βαρύ τραυματισμό στην Ταϊλάνδη, ζήσαμε εκπληκτικές μάχες και τηλεοπτικά γυρίσματα στο νομό προβάλλοντας με εναέριες λήψεις τη συγκλονιστική του ομορφιά και μετάδοση στο ΣΚΑΪ.

Συγκινημένη ανακοινώνω απόψε την επιστροφή μας στην Ήπειρο, τόπο καταγωγής μας από την πλευρά της μητέρας μας (Σούλι) και αυτή τη φορά στον εκθαμβωτικής ομορφιάς Νομό Πρέβεζας!

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 το ιστορικό τηλεοπτικό μαχητικό show θα διεξαχθεί στο #Δημοτικό_Κηποθέατρο_Γιάννης_Ρίτσος τόπο διεξαγωγής των μεγάλων παραστάσεων, συναυλιών και εκδηλώσεων του υπέροχου πολιτιστικού φεστιβάλ υπό την αιγίδα του Δήμου.

Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι στην περιοχή και με τη βοήθεια του εκπροσώπου μας στην Δυτική Ελλάδα Antreas Pirotis (από τούς πρώτους σπουδαίους Muaythai αθλητές της χώρας, στη συνέχεια κατόχου μαύρης ζώνης 1 dan kung fu και οικογενειακού μας πολύ καλού φίλου αλλά κυρίως εξαιρετικού ανθρώπου που είδαμε και στη γωνία σε πολύ κρίσιμους αγώνες κορυφαίων πρωταθλητών). Θα επισκεφτώ μνημεία και αξιοθέατα της περιοχής που θα προβληθούν στην τηλεοπτική μετάδοση σε σχέση πάντα με τους εκπληκτικούς μαχητές που θα αγωνιστούν και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες με πρωταγωνιστή τον Μακεδόνα πυγμάχο Nick Avramidis ( η ρεβάνς του Giannis Fejzullai Brutal και του Μαλιχούδη θα γίνει τέλος Οκτώβρη στην Αθήνα).

Την Δευτέρα 5/8 στις 18:30 στον υπέροχο πολυχώρο Thalassa Summer escape στην Καστροσυκιά Πρεβέζης θα διεξαχθεί bootcamp για τη Δυτική Ελλάδα σε όλα τα στυλ, boxing, kickboxing, muaythai, ώστε να επιλεγούν οι καλύτεροι μαχητές που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση της Πρέβεζας 28/9.

Ευχαριστώ πολύ και τον δάσκαλο Spiros Solomonidis για την αμέριστη υποστήριξη του ώστε να ζήσουμε 14 χρόνια μετά μια κορυφαία εξίσου διοργάνωση.

Επιστροφή και στη Δυτική Ελλάδα λοιπόν (και έπονται πολλές επιστροφές ακόμα και στα Γιάννενα και στην Καβάλα και στη Λάρισα και στη Μύκονο και στην Πάτρα και στην Κρήτη και στη λατρεμένη μου Νύφη του Βορρά… Θεσσαλονίκη μου), επιστρέψαμε για να μείνουμε το είχαμε πει και να δείξουμε ξανά εντός και εκτός Ελλάδος τη δύναμη της μαχητικής ψυχής αλλά και τις ανυπέρβλητες ομορφιές του τόπου μας όπως πριν 20 χρόνια πρωτοπόροι ξεκινήσαμε!

Φυσικά συνεχίζουμε και την πολύτιμη καμπάνια μας κατά της βίας με την Αστερόδεια … Στην Αγάπη Δεν χωράει βία…το σύνθημα που έγινε υπόθεση του μαχητικού κόσμου με στόχο να το μάθουν σε όλη τη χώρα μικροί, μεγάλοι υγιείς στα μυαλά και…μη!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά