fbpx

Επιστρέφει ο Ζαφείρης “Iceman” Κωτσάκης τον Οκτώβρη στο Περιστέρι

ICEMAN FIGHT

Με μία επιβλητική αφίσα κάνει εκκωφαντικά γνωστή την επιστροφή της η διοργάνωση “ICEMAN FIGHT NIGHT 2”. Η ημερομηνία έχει κλειστεί ήδη και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ο legendary Ζαφείρης Κωτσάκης θα ξαναπατήσει στο ρινγκ!

Ο Περιστεριώτης πρώην πρωταθλητής και νυν προπονητής ετοιμάζει πυρετωδώς την επιστροφή της διοργάνωσης του που είχε αναβληθεί τον Απρίλιο του 2020 λόγω του κορονοϊού. Την ετοιμάζει όχι μόνο στα διαδικαστικά μέρη, αλλά κυρίως αγωνιστικά καθώς θέλει ο ίδιος να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Σεβόμενος το όνομα του αλλά και το κατάμεστο (κάτι σίγουρο) στάδιο. Το ότι προπονείται καθημερινά με τον Νάσο Αργυρόπουλο

Το “ICEMAN FIGHT NIGHT 2” θα γίνει στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου. Εκτός του Ζαφείρη “Iceman” Κωτσάκη ανακοινώνουμε ένα ακόμα όνομα που θα αγωνιστεί την ίδια βραδιά! Είναι αυτό του Νίκου “F16” Γιδάκου. Οι αντίπαλοί τους θα προέρχονται από το εξωτερικό, ενώ η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί αγωνιστικά υπό την αιγίδα των Παγκόσμιων Ομοσπονδιών WKU και ISKA με τις τελευταίες λεπτομέρειες μεταξύ Στέλιου Πολίτη και Κωτσάκη να ολοκληρώνονται μπροστά μας την προηγούμενη Παρασκευή στο “Artemis Fight Night V”. Να σημειώσουμε επίσης ότι και ο Γιώργος Περγιάλης έχει βάλει το χέρι του στη μεγάλη επιστροφή, αγωνιστικά και διαδικαστικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά