fbpx

Αξιότιμε Υπουργέ Γιάννη Βρούτση μήπως ξεχάσατε κάτι;

GIANNIS VROUTSIS

Aξιότιμε Υπουργέ Γιάννη Βρούτση από τις πρώτες ημέρες της θητείας σας δείξατε έμπρακτα μια ευαισθητοποίηση και προσέγγιση στα Δυναμικά αθλήματα που βρίσκονται υπό την σκέπη της ΓΓΑ. Ένα γεγονός που γέμισε ικανοποίηση, επιβράβευση και έδωσε κίνητρο για νέους κόπους, θυσίες και όραμα ενός ολόκληρου κόσμου.

Σας είδαμε να υποδέχεστε με χαμόγελο και ικανοποίηση αποστολές από Καράτε, Πυγμαχία, Πάλη, Τζούντο, Ταεκβοντό σχεδόν από όλα τα αθλήματα, ακόμα και το Grappling είχε την τιμητική του! Χαρήκαμε και εμείς μαζί σας και ήταν τιμή μας να καλύπτουμε τα γεγονότα αυτά.

Πρόσφατα δώσατε την αιγίδα σας (την ευχή σας δηλαδή) για το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι που διεξήχθη στην Πάτρα από 31 Μαίου έως 10 Ιουνίου. Οι αθλητές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι έφεραν σημαντικές επιτυχίες με συνολικά 15 μετάλλια, εκ των οποίων τα 5 χρυσά!

Περιμέναμε 45 ημέρες να δούμε μια πρόσκληση για αυτά τα παιδιά. Που δυστυχώς δεν έχει έρθει ακόμα… Να γνωρίσετε από κοντά τους Χρυσούς Έλληνες, Παγκόσμιους Πρωταθλητές, την Κολλιοπούλου στην κορυφαία Elite κατηγορία, τον Χριστόπουλο U23 με το μέλλον μπροστά του, τις Νούτση και Αχλαδά στο απαιτητικό Duo Mai Muay, τον Μιλάνο στην ειδική-special κατηγορία και τον Ιωάννη Μίχο στο Para – Muaythai στην κατηγορία Male Para Visual Impairment B1.

Σε λίγες ημέρες φεύγει πάλι Ελληνική αντιπροσωπεία του Μουάιτάι για συμμετοχή στο side program της Ολυμπιάδας στο Παρίσι. Μια νέα γιορτή του αθλήματος και ακολουθούν και άλλες. Παντού παρόντες, παντού διακριθέντες οι αθλητές της Εθνικής ομάδας. World Games, European Games, Μεσογειακούς, Ευρωπαϊκούς, Παγκόσμιο σε κάθε γωνιά του πλανήτη, με διακρίσεις ατομικές και κυρίως ομαδικές.

Μήπως λοιπόν τους ξεχάσατε;

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά