fbpx

Οι Λέοντες στο 1ο Εθνικό Συμβούλιο της Τέχνης του Σπαθιού στην Χιλή

VYZANTIO

Ο Χιλιανός εκπαιδευτής στρατιωτικής σπάθης της Ακαδημίας Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών “Λέοντες” Juan Carlos Toro Saavedra ήταν εισηγητής στο πρώτο Εθνικό Συμβούλιο της Τέχνης του Σπαθιού (National Council of Sword Arts ) 2024 στην κοινότητα Cerro Navia, στο Santiago de Chile.

Ποιο συγκεκριμένα όπως αναφέραμε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 διεξήχθει πρώτο Εθνικό Συμβούλιο της Τέχνης του Σπαθιού (National Council of Sword Arts ) 2024 στην κοινότητα Cerro Navia, στο Santiago de Chile στην Χιλή της Λατινικής Αμερικής.

Σε αυτό έλαβαν μέρος πολλές Ακαδημίες Όπλων της Χιλής και παρουσίασαν διάφορα είδη σπαθιών και την τέχνη τους.

Πραγματοποιήθηκαν 3 εργαστήρια: 1. Στο μακρύ σπαθί, 2. IMCF Medieval Combat (HMB) και. 3. Στην στρατιωτική σπάθη.

Ο εκπαιδευτής του συλλόγου μας JuanCarlos Toro Saavedra σε συνεργασία με Bolognese Historical Fencing Academy της Χιλής ήταν εισηγητής  στην παρουσίαση και υπεύθυνος στην εκπαίδευση της Ελληνικής Στρατιωτικής Σπάθης και της σχολής του Angelo. 

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε οπτικό υλικό με τις Θέσεις Φύλαξης της Στρατιωτικής Σπάθης της Ακαδημίας Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών “Λέοντες” και του Angelo.

Ο Δάσκαλος των Όπλων Γεώργιος Ε. Γεωργάς δίνει θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή του JuanCarlos Toro Saavedra εκπαιδευτή της Ελληνικής Στρατιωτικής Σπάθης και Βυζαντινής Οπλομαχίας για την παρουσίαση και την εκπαίδευση που παρείχε στους Ξιφομάχους της Χιλής αλλά και στην νέα γενιά Ξιφομάχων, οι δραστηριότητες του μας κάνουν υπερήφανους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά