fbpx

Ο Γιάννης Στοφορίδης επιστρέφει απόψε στο SENSHI 22

Ο Γιάννης Στοφορίδης επιστρέφει απόψε στο SENSHI 22

Ήρθε η ώρα του Γιάννη Στοφορίδη να επιστρέψει στα επαγγελματικά ρινγκ μετά από μια σύντομη παύση όπου συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Muaythai της IFMA στην Πάτρα και κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Καβαλιώτης γίγαντας θα αγωνιστεί απόψε στο SENSHI 22 με τον 37χρονο Βραζιλιάνο Ariel Machado, έναν αθλητή με 67 καταγεγραμμένους επαγγελματικούς αγώνες κάποιοι από τους οποίους σε GLORY και K-1 Japan. Το ρεκόρ του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 53 νίκες με 36 νοκ άουτ και 14 ήττες.

Οι δύο αθλητές χθες ζυγίστηκαν με απόλυτη επιτυχία ενώ στη συνέχεια είχαν ένα έντονο staredown που προμηνύει έναν πολύ δυνατό αγώνα απόψε στο θέρετρο Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Ο αγώνας θα είναι στο στυλ του Κ1 σύμφωνα με τους κανόνες KWU Full Contact και θα πραγματοποιηθεί στην κατηγορία των +95kg.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Στοφορίδης είναι κάτοχος της ζώνης του SENSHI από την τελευταία του συμμετοχή στη διοργάνωση τον περασμένο Απρίλη κερδίζοντας μάλιστα και το βραβείο του νοκ άουτ της βραδιάς, ύστερα από το δυνατό νοκ άουτ που πέτυχε έναντι του Ρουμάνου Christian Ristea.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ