fbpx

FIGHT 12: Οριακά ο Δίγκας, δεν τα κατάφερε ο Μακεδονιάδης στις Βρυξέλλες

FIGHT12 ALL

Στο FIGHT 12, μία μαραθώνια διοργάνωση με 23 επίλεκτους αγώνες, το φινάλε στις Βρυξέλλες είχε στην κάρτα του δύο Έλληνες. Ο Γιώργος Περγιάλης έδωσε ακόμα μία φορά την ευκαιρία σε Έλληνες αθλητές να αγωνιστούν σε κορυφαία promotions και με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Αργά χτες βράδυ ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του FIGHT 12 -Fight For Honor στο Βέλγιο.

Ο Λάμπης Δίγκας αθλητής του Λεβάν Γκουρούλι αγωνίστηκε στο Co Main Event. Στα 61 κιλά βρήκε απέναντί του ένα πολύ καλό αντίπαλο, τον Hicham Moujtahid με εμπειρία 100 αγώνων. Οι πρώτοι δύο γύροι ήταν σε απόλυτη ισορροπία. Μοιρασμένοι, πολύ τεχνικοί με εκατέρωθεν ανταλλαγές χτυπημάτων και απαντήσεις. Ο τρίτος γύρος ήταν του Ολλανδο-Μαροκινού που του έδωσε και την νίκη τελικά στα σημεία.

Ήταν ο πιο τεχνικός αγώνας της βραδιάς σύμφωνα με τους διοργανωτές. Οι δύο αθλητές αγκαλιασμένοι, αποθεώθηκαν από τον κόσμο για το θέαμα που παρουσίασαν! Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο αντίπαλος προερχόταν από τη σχολή του διοργανωτή, χωρίς να σημαίνει ότι αδικήθηκε ο Λάμπης.

Περγιάλης, Δίγκας, Γκουρούλι και όλο το team μετά τον αγώνα
Λάμπης Δίγκας και Hicham Moujtahid

O αθλητής του Κώστα Ευριβιάδη και του Kinezos Team, Κωνσταντίνος Μακεδονιάδης αντιμετώπισε σ ένα ιστορικό αγώνα -και main event- τον εμβληματικό Alim Nabyief στα 77 κιλά. Ο Ουκρανός πρωταθλητής των Glory και του Ρωσικού W5 επέστρεψε στα ρινγκ μετά από 2 χρόνια! Σίγουρα ήταν τεράστια ευκαιρία και πρόκληση για τον 21χρονο ανερχόμενο Κωνσταντίνο. Το έργο του ήταν πολύ δύσκολο από την αρχή απέναντι στους 300 αγώνες του Ουκρανού, το ήξερε και μπήκε στη φωτιά.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και δευτερόλεπτα πριν το τέλος του 1ου γύρου δέχτηκε ένα ισχυρό γόνατο, με αποτέλεσμα να σπάσει η μύτη του και να σταματήσει ο αγώνας με ΤΚΟ. Ο Ουκρανός εξπέρ στα γόνατα, με καταβολές από Muaythai και πολλούς αγώνες στην IFMA, εκμεταλλεύτηκε ένα σκύψιμο του Κώστα την κατάλληλη στιγμή. Ο Μακεδονιάδης δεν έπιασε την απόδοσή του, ίσως αν ολοκληρωνόταν ο γύρος και έπαιρνε οδηγίες από την γωνία του, να κοντράριζε περισσότερο τον μεγάλο αντίπαλό του.

Ο Kώστας είναι καλά, έγινε ανάταξη στη μύτη του και με την επιστροφή στην Ελλάδα θα ολοκληρωθούν και οι προβλεπόμενες εξετάσεις του. Ο ίδιος ο Alim είπε στον Μακεδονιάδη στα αποδυτήρια ότι μόνο καλό θα του κάνει αυτός ο αγώνας και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία για το μέλλον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ