fbpx

Με το χάλκινο μετάλλιο η Λυδία Ξένου στο Karate1 Youth League 

Με το χάλκινο μετάλλιο η Λυδία Ξένου στο Karate1 Youth League 

Με το δεξί ξεκίνησε η Λυδία- Λαμπρινή Ξένου (Οδυσσέας Πετρούπολης) στο Karate1 Youth League, που βρήκε απέναντί της την Millie Slade από την Αγγλία. Επικράτησε με 5-1, πέρασε στην επόμενη φαση, εκεί που βρήκε την Ιταλίδα Giorgia Fabbri. Επικράτησε με 3-1, όπως νικηφόρο (4-0) ήταν και το επόμενο ματς με την Rudina Aliu. Στον αγώνα για τον μεγάλο τελικό αντιμετώπισε την Patricija Prga  από την Κροατία. Η ήττα που γνώρισε την έστεκε στα ρεπεσάζ, εκεί που διεκδίκησε και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο από την Μαροκινή Nejma Imitik (2-1). 

Kumite -55 kg

Η Αθανασία Ανδριανοπούλου της Δόξας Γαλατσίου με πρώτη αντίπαλο την Kseniya Dronchanka από την Πολωνία επικράτησε με 1-0. Στη συνέχεια αντιμετώπισε την Verzhinia Mircheva από τη Βουλγαρία. Επικράτησε με το άνετο 7-2 και αγωνίστηκε στη συνέχεια με την Silya Abesselem από τη Γαλλία. Η Αθανασία ηττήθηκε με 9-0, πέρασε στα ρεπεσάζ κι αντιμετώπισε αρχικά την Ρουμάνα Mihaela Alexandra Stoian. Νίκησε με 6-3, πέρασε στον επόμενο γύρο. Αντίπαλος της η Dora Rezić, το εμπόδιο της οποίας δεν μπόρεσε να περάσει, κατακτώντας τελικά την 7η θέση. 

Kumite -67 kg

Ο Μάριος Γιαννάκης (Παρθενών Κορυδαλλού) αγωνίστηκε με τον Πορτογάλο Diogo Tojeira. Η ισοπαλία ήταν αρκετή να του δώσει τη νίκη και να περάσει στην επόμενη φάση. Αντίπαλος του ο Βόσνιος Kerim Jasarevic και αποτέλεσμα 3-3, που έδωσε τη νίκη στον Βόσνιο. 

Ο Γιώργος Μπαλιώτης (Οδυσσέας Πετρούπολης) με αντίπαλο τον Γερμανό Fatih Aktas. Το 0-0 τον έστειλε στο δρόμο του Πορτογάλου Rafael Alves, του οποίου επικράτησε με 6-0. Επόμενος στη σειρά ο Αιγύπτιος Yousef Zarzour. Ο Μπαλιώτης επικράτησε με 3-2, μια νίκη που τον έστειλε στους 8. Αντίπαλος του ο Βόσνιος Bekir Grabus, ο οποίος επικράτησε του Έλληνα πρωταθλητη με 3-1. 

Ο Ανδρέας Μπιτσώρης (Δόξα Γαλατσίου) με τον Βόσνιο Enis Mehić δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, επικράτησε με 3-0 και πέρασε στην επόμενη φάση. Αντίπαλος του εκεί ο Ιταλός Alessandro Di Marco, ο οποίος επικράτησε παρά το ισόπαλο 2-2. Με βάση τα αποτελέσματα ο Μπιτσώρης μπήκε στα ρεπεσάζ, εκεί που αντιμετώπισε τον Βέλγο Hamza Janet-Rais. Επικράτησε με 2-1 και πήγε στην επόμενη φάση. Εκεί βρήκε απέναντι του τον Γερμανό Narvik Stamer. Επικράτησε και σε αυτόν τον αγώνα, δυστυχώς όμως δεν μπόρεσε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Ιταλού από τον οποίο ηττήθηκε με 4-1 κι έμεινε εκτός μεταλλίων, καταλαμβάνοντας τελικά την 7η θέση. 

Kumite -75 kg

Ο Άγγελος Κοσμάς (The Brotherhood MFT) δεν μπόρεσε να επικρατήσει του Βέλγου Achraf Zekhnini (1-4) κι έμεινε εκτός συνέχειας.  

Ο Χριστόφορος Κατσακούλας (Άθλος Περιστερίου) με τον Γάλλο Yassin Seddaoui, τον οποίο νίκησε με 5-2. Στη συνέχεια επικράτησε και του Πορτογάλου Pineu Bernardo Fernandes με 2-1. Ηττήθηκε όμως με 7-2 από τον Abdurrahman Alhajrassi 

Kumite -84 kg

Ο Νικόλαος Μωραϊτης (ΤΚΑ Karate Club) με αντίπαλο τον ανέξαρτητο Egor Kireev δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, έμεινε στο 1-1 κι εκτός συνέχειας.  

Kata
Ο Φώτης Τσιακμάκης στα Kata αντιμετώπισε στον 1ο του αγώνα τον Ιταλό Cristian Villano. Ο αθλητής του Άθλου Περιστερίου εκτέλεσε το Ohan Dai, με βαθμολογία 21.50, κάτι που δεν ήταν αρκετό να περάσει το 23.00 του Ιταλού. 

Kumite 68+ kg

Η Εύα Ιωσήφ (Δόξα Γαλατσίου) ηττήθηκε με 6-0 από την Lily-Rose Nolet από τον Καναδά 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Καράτε