fbpx

WAKO και «Peace & Sport» για την ένταξη και προστασία των προσφύγων

WAKO και «Peace & Sport» για την ένταξη και προστασία των προσφύγων

Το πρόγραμμα «livetogether» ξεκίνησε το 2017 από την οργάνωση Peace and Sport στον προσφυγικό καταυλισμό Zaatari στην Ιορδανία, σε συνεργασία με την UNHCR, την Blumont, τις Διεθνείς Ομοσπονδίες του kickboxing (WAKO), της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ITTF Foundation) και του teqball (FITEQ), την υποστήριξη της Ιορδανικής Ολυμπιακής Επιτροπής και την κυβέρνηση του Μονακό.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προώθηση της ισότητας των φύλων, με στόχο την παροχή ίσων ευκαιριών στις γυναίκες ώστε να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες και να ενδυναμωθούν μέσω του αθλητισμού.

Ισχυρά πρότυπα και μεγάλη πηγή έμπνευσης ήταν οι Champions for Peace, ένας από τους θεμελιώδεις πυλώνες της οργάνωσης Peace and Sport με 110 αθλητές υψηλού επιπέδου που δεσμεύονται προσωπικά για την ειρήνη μέσω του αθλητικού κινήματος, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα για να λειτουργήσουν ως πρότυπα για τα παιδιά και για τους προπονητές των προσφύγων.

Ένας από αυτούς ήταν ο 10 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kickboxing από την Ουγγαρία, Zsolt Moradi, ο οποίος επισκέφθηκε τον προσφυγικό καταυλισμό Zaatari αρκετές φορές, καθοδηγώντας τους προπονητές Kickboxing και αυτοάμυνας.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά