fbpx

Βόμβα: O Κοχλιαρίδης στο Κ-1 Ιταλίας – Στα χνάρια του Βασιλικού

Βόμβα: O Κοχλιαρίδης στο Κ-1 Ιταλίας – Στα χνάρια του Βασιλικού

Η μοίρα έφερε έναν ακόμα Heavyweight Βορειοελλαδίτη να ακολουθήσει τα χνάρια του μεγάλου Πάρι Βασιλικού. Θυμίζουμε ότι το Κ-1 Ιταλίας και η νίκη του στον τελικό επί του Aντρεάσεβιτς έδωσε το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια του Κ-1 στον Πάρι. Στην ίδια διαδρομή και με τις ίδιες ευκαιρίες βρέθηκε και ο Παύλος Κοχλιαρίδης μέσω του Στέλιου Πολίτη που έχει μπει για τα καλά στις συνεργασίες με το κορυφαίο promotion. Ακολουθεί η ανακοίνωση του μάνατζερ του Παύλου, Στέλιου Πολίτη

Ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε επίσημα μια βόμβα με συμμετοχή σε κορυφαία οκτάδα μαχητών, που κλείσαμε για το μαχητή της ομάδας μας του Gods of WarΠαυλος Κοχλιαρίδης🇬🇷ZEN FIGHTING CLUBΠΑΟΚ KICK BOX όπως είχα προϊδεάσει τον προηγούμενο μήνα!

Ο Παύλος τοποθετείτε στην οκτάδα του επίσημου K-1 GROUP Κ-1 WORLD GP που θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου στην Ιταλία 🇮🇹 όπου μαζί με άλλους 8 κορυφαίους μαχητές από όλο τον κόσμο θα διεκδικήσει την νικη και την πρόκριση του στους τελικούς που θα γίνουν τα Χριστούγεννα στο Τόκιο 🇯🇵!

Ο Παύλος κορυφαίος Heavyweight της χώρας μετά την εξαιρετική του πορεία στο Road to ONE Championship παίρνει την μεγάλη ευκαιρία και βρίσκεται σε ένα από τα 4 show που θα διεξαχθούν σε Αμερική, Βραζιλία και Ευρώπη στην Ιταλία καθώς και τη Βοσνία και που είναι τα επίσημα GP για την ανάδειξη των HEAVYWEIGHT πρωταθλητών!

Είμαστε παντού στα μεγαλύτερα promotion σε όλο τον κόσμο προσφέροντας τις μεγάλες ευκαιρίες για τους κορυφαίους Έλληνες επαγγελματίες μαχητές!

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία! #gowmanagment#politisteam#top#fighters#greece

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ