fbpx

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χρυσό μετάλλιο στο Hungarian Kickboxing World Cup η Τσολακίδου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χρυσό μετάλλιο στο Hungarian Kickboxing World Cup η Τσολακίδου

Επιτυχιών συνέχεια για την αθλήτρια της ομάδας Panthers Sports Academy και μέλος της εθνικής ομάδας kickboxing, Σοφία Τσολακίδου.

Η μόλις 17 χρονών αθλήτρια της προπονήτριας Φωτεινής Σταματοπούλου, κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε μία από τις πολυπληθέστερες διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO), το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ουγγαρίας.

Η Τσολακίδου επανέλαβε αυτό το δύσκολο επίτευγμα, πιστοποιώντας την ποιότητα και την μαχητικότητα που διαθέτει σαν αθλήτρια, επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά την φανταστική αγωνιστική κατάσταση την οποία βρίσκεται σταθερά εδώ και ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το χρυσό μετάλλιο ήρθε στην κατηγορία των Νέων Γυναικών στο στυλ των Lowkicks στα 56kg, κερδίζοντας με σχετική άνεση στον τελικό (πετυχαίνοντας μάλιστα και νοκ ντάουν στον τρίτο γύρο), την πολύ έμπειρη πρωταθλήτρια από την Μολδαβία, Filippov Liubovi.

Μια επιτυχία που ήρθε μέσα από σκληρή δουλειά, αφοσίωση και συγκέντρωση στον έναν και μοναδικό στόχο που έχει κάθε φορά που αγωνίζεται και δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας κρύβεται στη δυνατή σχέση που έχει αναπτύξει η Τσολακίδου με την προπονήτριά της Φωτεινή Σταματοπούλου, μια σχέση που πηγάζει δυναμισμό και μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνουν.

To 29th Hungarian Kickboxing World Cup πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη και συμμετείχαν 2250 αθλητές σε 3280 κατηγορίες από 381 ομάδες από κάθε γωνιά του κόσμου, με τη χώρα μας να κατακτά την 21η θέση ανάμεσα σε 50 χώρες στον πίνακα μεταλλίων, έχοντας συνολικά 32 μετάλλια (3 χρυσά, 6 ασημένια, 23 χάλκινα).

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ