fbpx

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πετρίδης, Σώζος και Καπώνης φέρνουν το ELITE 9

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πετρίδης, Σώζος και Καπώνης φέρνουν το ELITE 9

Μία αποκλειστική είδηση έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε σχετικά με ένα νέο promotion που έρχεται όχι μόνο για να μείνει, αλλά για να αλλάξει τα δεδομένα στις εγχώριες επαγγελματικές διοργανώσεις.

Το ELITE 9 έρχεται μέσα στον Νοέμβριο με πιο πιθανή ημερομηνία την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και η συνεργασία Τάκη Πετρίδη, Παναγιώτη Σώζου και Παύλου Καπώνη μας δίνει την αίσθηση ότι κάτι πολύ μεγάλο πάει να συμβεί.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πετρίδης, Σώζος και Καπώνης φέρνουν το ELITE 9

Η πρωτότυπη ιδέα των τριών προαναφερθέντων διοργανωτών, πολύ γνωστών και επιτυχημένων προπονητών στο χώρο των μαχητικών, είναι να πραγματοποιηθεί ένα event με κορυφαία ονόματα από τον χώρο της επαγγελματικής πυγμαχίας, του kickboxing και του muaythai το ίδιο βράδυ!

Ο Πετρίδης έχει αναλάβει το πυγμαχικό κομμάτι, ο Σώζος το κομμάτι του kickboxing και ο Καπώνης του muaythai.

Η ιδέα είναι στην main card να απολαύσει το κοινό 9 αγώνες, 3 από κάθε άθλημα (kickboxing, πυγμαχία, muaythai) με κορυφαίους -Elite- αθλητές στο καθένα από αυτά. Στην ίδια λογική θα στηθούν και τα pre games, με το κάθε άθλημα να εκπροσωπείται από 3 ή 4 αγώνες.

Μια πρωτοποριακή ιδέα από τρεις ανθρώπους που έχουν αποδείξει την αξία τους μέσα στο χώρο, ως προπονητές αλλά και ως διοργανωτές και θα στηριχθεί από την ομάδα του RINGsports και των Δυναμικών Apex Sports. Οι πρώτες εταιρίες που έσπευσαν άμεσα να υποστηρίξουν την διοργάνωση είναι οι: Force1 / Seven Hellas / Challenger Sportswear / Terry Sport

Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνεται πρώτοι ότι νέο υπάρχει σχετικά με την καινούρια διοργάνωση του ELITE 9.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ