fbpx

Εμφάνιση επιπέδου “ONE” για τον Μουζακίτη στο ONE Friday Fights 54 (vid)

Εμφάνιση επιπέδου “ONE” για τον Μουζακίτη στο ONE Friday Fights 54 (vid)

Το ντεμπούτο του στο ONE Championship πραγματοποίησε χθες Παρασκευή 8 Μαρτίου ο Γιώργος Μουζακίτης. Αγωνίστηκε στο ONE Friday Fights 54 στο στάδιο Lumpinee της Ταϊλάνδης με αντίπαλο τον Τούρκο Ferzan Cicek.

Οι δύο αθλητές έδωσαν έναν θεαματικό αγώνα, με τον Τούρκο να είναι ένα κλικ πιο πάνω. Η ευστοχία του, ανάγκασε τον Μουζακίτη να κυνηγήσει το παιχνίδι από τον δεύτερο γύρο και μετά, αφού ήξερε πως ήδη είχε χάσει τον πρώτο.

Η ταχύτητα και τα πολύ καλά αντανακλαστικά του Cicek δεν άφησαν πολλά περιθώρια στον Μουζακίτη που παρ΄ όλα αυτά, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, αντάξιας του επιπέδου του “ONE“. Στάθηκε και κοίταξε στα ίσια τον πιο έμπειρο στα events του ONE αντίπαλό του και βάσει αυτών που είδαμε σήμερα μας έκανε να αναμένουμε την επιστροφή του με μεγάλη προσμονή.

Ο Τούρκος μετά από 3 πολύ δυνατούς γύρους πήρε το παιχνίδι με ομόφωνη απόφαση πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη του στα events του promotion ενώ ο Μουζακίτης ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις του στο ONE.

Πατήστε το PLAY στο βίντεο που ακολουθεί και απολαύστε ολόκληρο τον αγώνα του Κερκυραίου Μουζακίτη στο ντεμπούτο του στις διοργανώσεις του ONE Championship.

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι