fbpx

Ο Στίβεν Σιγκάλ διδάσκει τον πρωταθλητή UFC Άλεξ Περέιρα πώς να μπλοκάρει γροθιές (Βίντεο)

Ο Στίβεν Σιγκάλ διδάσκει τον πρωταθλητή UFC Άλεξ Περέιρα πώς να μπλοκάρει γροθιές (Βίντεο)

Η πρόσφατη αποκάλυψη του Στίβεν Σιγκάλ ότι καθοδηγεί τον σταρ του UFC, Άλεξ Περέιρα, ενόψει του UFC 300, έχει προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις μεταξύ των οπαδών του ΜΜΑ. Οι αντισυμβατικές τεχνικές του Seagal, που παρουσιάζονται σε ένα viral βίντεο, έχουν πυροδοτήσει συζητήσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους στα σύγχρονα μαχητικά αθλήματα.

Στο βίντεο, ο Seagal, γνωστός για την αμφιλεγόμενη σχέση του με την κοινότητα του MMA, δείχνει ανορθόδοξες μεθόδους στον Pereira, ο οποίος πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Jamahal Hill στο main event του UFC 300. Η ιστορία του Seagal περιλαμβάνει ισχυρισμούς ότι δίδαξε στον Anderson Silva το διάσημο μπροστινό λάκτισμα που έριξε νοκ άουτ τον Βίτορ Μπέλφορτ.

Ωστόσο, οι θαυμαστές εξέφρασαν σκεπτικισμό σχετικά με τη συνάφεια του Seagal στη σύγχρονη προπόνηση MMA. Το βίντεο εμφανίζεται ο Seagal να δίνει οδηγίες στον Pereira να μπλοκάρει τις γροθιές χρησιμοποιώντας μια τεχνική παρόμοια με το καταστροφικό αριστερό άγκιστρο του Pereira. Δημιούργησε προβληματισμούς δεδομένης της γνωστής ικανότητας του Pereira στο χτύπημα. Παρά την πολωτική φήμη του Seagal, μαχητές του UFC όπως ο Pereira έχουν διατηρήσει φιλικές σχέσεις μαζί του. Οι αλληλεπιδράσεις του Seagal με μαχητές όπως ο Islam Makhachev και ο Luke Rockhold πιστοποιούν την παρουσία του στους κύκλους του UFC.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά