fbpx

Για το χρυσό η Χριστίνα Παππά στο Karate1 Youth League 

Για το χρυσό η Χριστίνα Παππά στο Karate1 Youth League 

Η Χριστίνα Παππά, αθλήτρια του ΑΣ Οδυσσέα με μεγαλειώδεις εμφανίσεις πέρασε στον τελικό των 48 κιλών του Karate 1 Youth League στην κατηγορία Junior και διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο. 

Στο «ίδιο έργο θεατές» θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την εμφάνιση της νεαρής καρατέκα, Χριστίνας Παππά. Κι αυτό γιατί σήμερα επανέλαβε την προ 2 μηνών επιτυχία της, περνώντας για 2η συνεχόμενη φορά στον τελικό της διοργάνωσης. Δυο μήνες πριν, στο προηγούμενο Youth League, που είχε πραγματοποιηθεί στη Βενετία, η Χριστίνα Παππά είχε περάσει ξανά στον τελικό κατακτώντας τελικά το ασημένιο μετάλλιο.

Για να φτάσει να εξασφαλίσει το μετάλλιο του Karate 1 Youth League που πραγματοποιείται στη Φουτζάιρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η Παππά επικράτησε με τεχνική υπέροχη της Ayaulym Baltabek από το Καζακστάν στον 1ο αγώνα. Στη συνέχεια νίκησε με το άνετο 8-1 την Ιρανή Donya Norouziinolgasi και με 4-3 την Γαλλίδα Lola Cochard. 

Στον ημιτελικό ήταν η σειρά της Ιρανής Zahra Sadat Mir Ahmadi (νίκη με 4-2), μια νίκη που την έφερε στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Hayrunnisa Ilhan από την Τουρκία, διεκδικώντας το πρώτο χρυσό για τα ελληνικά χρώματα στο Youth League. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά