fbpx

Στοφορίδης VS Yildirim τι λένε οι ξένοι για τον αγώνα

Στοφορίδης VS Yildirim τι λένε οι ξένοι για τον αγώνα

Πλησιάζει ο αγώνας στα βαρέα βάρη του Στοφορίδη με τον Γιλντιρίμ στο SENSHI 20. Πολλές φορές έχει ενδιαφέρον να δούμε και τι γράφουν και τα ξένα σάιτ (όταν γράφουν) για τους επικείμενους αγώνες δικών μας αθλητών. Το Stoforidis and Yildirim will face each other in a true Balkan bout at SENSHI 20 – BOEC.COM Αναλυτικά το αφιέρωμα…

Ο Γιάννης Στοφορίδης (Ελλάδα) και ο Kadir Yildirim (Türkiye) θα μας χαρίσουν ένα αληθινό βαλκανικό θέαμα kickboxing στο SENSHI 20. Θα αγωνιστούν σύμφωνα με τους κανόνες KWU στα 95+ κιλά. Ο 34χρονος Έλληνας μας έδωσε ήδη κάτι να ζητωκραυγάζουμε όταν έριξε νοκ άουτ τον Νέναντ Κόσιτς σε λιγότερο από δύο γύρους στο SENSHI 19. Πρωταθλητής του Enfusion 2019, δύο φορές πρωταθλητής του No Limits το 2011 και το 2012. Ενώ είναι και ο εθνικός πρωταθλητής Ελλάδας από το 2011.

Ο Γιλντιρίμ από την άλλη κάνει τα πρώτα του βήματα στο ρινγκ SENSHI. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει θεαματικό υπόβαθρο. Είναι ο 24 φορές εθνικός πρωταθλητής της Τουρκίας, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους τοπικούς ήρωες της χώρας του. Ο Kadir είναι επίσης πρωταθλητής WAKO το 2023, φιναλίστ στους Ισλαμικούς Αγώνες Kickboxing το 2022 και φιναλίστ πρωταθλητής Ευρώπης Wushu Sanda.

Η διαφορά ύψους είναι υπέρ του Τούρκου με τα 195 εκατοστά του. έναντι των 189 εκ. του Έλληνα. Και οι δύο διατηρούν προσωπικό βάρος πάνω από 105 κιλά. Το SENSHI 20 διοργανώνεται σε συνεργασία με την KWU International Professional League. Καθώς και με την ειδική υποστήριξη των Armeec Insurance Company, MAX Sport, Bulgaria Air, M Car Group – αντιπρόσωπος BMW, Rolls-Royce Motor Cars Service και St. και η Helena Holding.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά