fbpx

Σχολή Προπονητών Β’ Καράτε – Πρακτική Εξάσκηση

Σχολή Προπονητών Β’ Καράτε – Πρακτική Εξάσκηση

Συνεδρίασε στις 31/1/2024 στην ΓΓΑ η Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής Προπονητών Β΄ και αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

Έπειτα από εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από την Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής προπονητών, η πραγματοποίηση της «πρακτική άσκησης / πιστοποιημένης εργασιακής εμπειρίας» διάρκειας 100 ωρών, η οποία προβλέπεται από το πρόγραμμα σπουδών της συγκεκριμένης Σχολής, πιστοποιείται από τον Εργοδότη του υποψηφίου προπονητή, μέσω βεβαίωσης καταβολής ασφαλιστικών εισφορών. Για το λόγο αυτό οι σπουδαστές οφείλουν να προσκομίσουν στην Ομοσπονδία Βεβαίωση Εργοδότη. Συνοδευόμενη από απεικόνιση ασφαλιστικών εισφορών, για εργασία διάρκειας 100 ωρών, ως προπονητής, σε σύλλογο εγγεγραμμένο στο Μητρώο της ΓΓΑ. Αρχομένης, όπως είχε αποφασιστεί σε προηγούμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Διοίκησης, από 18/12/2023.

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ η ύλη των προς εξέταση μαθημάτων. Στην ενότητα που υπάρχει για την Σχολή Προπονητών
ΣΗΜ : Όπως όλα δείχνουν η παραίτηση του κ Ανδρεανίδη από την Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής Προπονητών Β’ Κατηγορίας και η αντικατάσταση του από τον κ. Μητρόπουλο έβαλε τέλος σε ανυπόστατες φημολογίες και αοριστίες. Κάτι που ορισμένοι κύκλοι διέδιδαν αναφορικά με την ορθή λειτουργία της Σχολής. Με στόχο την δημιουργία ανασφάλειας και σύγχυσης στους υποψήφιους σπουδαστές της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά