fbpx

Ο πρόεδρος της W.K.F. Antonio Espinοs στο Athens Karate 1-Series A

Karate 1: Espinos, Σιετής, Βρούτσης

Ο πρόεδρος της W.K.F. Antonio Espinοs συμμετέχει σε συναντήσεις υψηλού επιπέδου στο Athens Karate 1-Series A
(Δημοσίευση στην ιστοσελίδα της W.K.F. στις 16.01.2024)

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (W.K.F.) Antonio Espinós ταξίδεψε στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το Karate 1-Series A Athens το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η εκδήλωση, η οποία ήταν μια συγκλονιστική επίδειξη της ικανότητας του Καράτε στην διοργάνωση άρτιων εκδηλώσεων, άνοιξε τη διεθνή σεζόν του αθλήματος και έδωσε στον κ. Εσπίνος την ευκαιρία, να συναντηθεί με κορυφαίους αξιωματούχους και προσωπικότητες με επιρροή στην διεθνή κοινότητα του καράτε.
Αναδεικνύοντας τη διεθνή απήχηση του αθλήματος, ο επικεφαλής του διεθνούς διοικητικού οργάνου του Καράτε, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού της Ελλάδας, Ιωάννη Βρούτση, προκειμένου να συζητήσουν τις προσπάθειες συνεργασίας μεταξύ της W.K.F. και των Ελληνικών αθλητικών αρχών για την περεταίρω προώθηση του αθλήματος.

Κατά την διάρκεια των τριών ημερών των αγώνων της διοργάνωσης, που προετοιμάσθηκε και φιλοξενήθηκε άψογα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.), ο κ. Εσπίνος είχε επίσης τον χρόνο να αναλύσει την κατάσταση του αθλήματος στην περιοχή, με τον Πρόεδρο της ΕΛ.Ο.Κ. Θεόδωρο Σιετή.

Ο Πρόεδρος της W.K.F. χαιρέτισε τις προσπάθειες της ελληνικής Ομοσπονδίας, με την ελπίδα αυτή να συνεχίσει να φιλοξενεί πρωταθλήματα καράτε στη χώρα και εξέφρασε την εγκάρδια εκτίμηση του για την συνολική επαγγελματική διαχείριση στη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης στην Αθήνα, από την ελληνική Ομοσπονδία, με επικεφαλής τον κ. Σιετή. Ο κ. Εσπίνος αναφέρθηκε επίσης στην ηγεσία του κ. Σιετή και τη σημαντική συνεισφορά του στο κύρος της διοργάνωσης, θέτοντας έτσι τον πήχη της αριστείας στον εορτασμό των διεθνών διοργανώσεων Καράτε.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, ο Πρόεδρος Espinós ασχολήθηκε επίσης με το μέλος της Επιτροπής Αθλητών της WKF, την ελληνίδα Βίκυ Πανετσίδου. Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε μια πολύτιμη ευκαιρία για τη συζήτηση της κατάστασης των αθλητών σε μεγάλες διοργανώσεις, ενισχύοντας τη δέσμευση της WKF να καλλιεργήσει μια ακόμη πιο στενή σχέση με την κοινότητα του καράτε.

Ο Πρόεδρος της W.K.F. Αντόνιο Εσπίνος δήλωσε:
«Η W.K.F. έχει δεσμευτεί να συνεχίσει να ενισχύει τις παγκόσμιες συνεργασίες και να διασφαλίσει ότι η ανάπτυξη του καράτε παραμένει παγκοσμιοποιημένη μέσω της επιτυχίας των μεγάλων μας εκδηλώσεων. Το καράτε δεν είναι απλώς ένα άθλημα, αλλά μια παγκόσμια κοινότητα, και τώρα που μόλις ξεκίνησε η διεθνής μας σεζόν, βρισκόμαστε σε μια μοναδική θέση να διαδώσουμε τις αξίες μας ακόμη περισσότερο. Σε αυτή τη νέα σεζόν, μπορούμε να αναδείξουμε περαιτέρω την υπεροχή του αθλήματός μας με εκδηλώσεις όπως αυτό το Karate 1-Series A στην Αθήνα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κ. Θεόδωρο Σιετή, Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, για τη δέσμευσή του, που υπήρξε κινητήριος δύναμη πίσω από την ακμάζουσα κοινότητα του καράτε στην Ελλάδα και βασικός συνεργάτης στην προώθηση της παγκόσμιας ανάπτυξης του αθλήματος».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του Προέδρου της W.K.F. η Ομοσπονδία μας δέχτηκε και τα συγχαρητήρια του Διευθυντή Marketing της W.K.F. Ivan Delfino μαζί με την ανάθεση των αγώνων Athens Karate 1-Series A 2025.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά