fbpx

Γιώργος Τσαμποδήμος: «Αυτοί οι αγώνες και αυτή η βράβευση ήταν κάτι ξεχωριστό για εμένα»

Γιώργος Τσαμποδήμος: «Αυτοί οι αγώνες και αυτή η βράβευση ήταν κάτι ξεχωριστό για εμένα»

Η μεγαλύτερη επιτυχία (μέχρι την επόμενη) στην ιστορία του ελληνικού Kickboxing ανήκει στον αθλητή του Σπύρου Καραπάνου από το Athens Martial Arts Academy. Ο Γεώργιος Λεοβάρης Τσαμποδήμος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι στην Κρακοβία, κατορθώνοντας το μεγαλύτερο επίτευγμα για τη χώρα μας στο άθλημα του Kickboxing.

Ο Γιώργος βρέθηκε υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Μέμμου, στη δεύτερη θέση (και μισό βήμα από την πρώτη) στην κατηγορία Ανδρών -63kg στο στυλ του Pointfighting, στην πρώτη παρουσία του αθλήματος στα Ολυμπιακά σαλόνια. Έτσι, δε θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση των Τιμητικών Βραβεύσεων που διοργάνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) στο Μέγαρο Μουσικής.

Την εκδήλωση μετέδωσαν ζωντανά τα τηλεοπτικά κανάλια της Novasports και βραβεύτηκαν συνολικά 72 αθλητές και αθλήτριες. Πιο συγκεκριμένα όσοι κατέκτησαν το 2023 μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών, όσοι προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όσοι πήραν μετάλλια στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία – Μαλοπόλσκα 2023» και στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων.

«Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμένα αυτή η βράβευση και πολύ ευχάριστη που παραβρέθηκα εκεί. Έτσι θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ολυμπιακή Επιτροπή που είναι δίπλα μας, μας στηρίζει σε ότι κάνουμε και μας κατανοεί για την προσπάθεια μας» μας δήλωσε ο αθλητής αμέσως μετά τη βράβευσή του.

Ο Τσαμποδήμος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον δάσκαλο και προπονητή του που είναι εκτός των άλλων και ο δημιουργός αυτής της επιτυχίας. Μιας επιτυχίας που θα τη θυμόμαστε όλοι για την περηφάνια που μας γέμισε και μας άνοιξε την όρεξη για ακόμα περισσότερες.

«Αυτοί οι αγώνες και αυτή η βράβευση ήταν κάτι ξεχωριστό για εμένα και μου έδωσε ένα συναίσθημα χαράς και μια εμπειρία πολύ ιδιαίτερη. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον δάσκαλο μου Σπύρο Καραπάνο που είναι πάντα δίπλα μου»

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά