fbpx

Κατζουράκης: Για το 12-0 σήμερα απέναντι στον Corey Caad

Κατζουράκης: Για το 12-0 σήμερα απέναντι στον Corey Caad

Σε λιγότερο από ένα 24ωρο ο Ανδρέας Κατζουράκης, ο κορυφαίος Έλληνας επαγγελμτίας πυγμάχος, μπαίνει στο ρινγκ για το 12-0. Εμπόδιο στο στόχο αυτόν, τον μικρότερο, καθώς ο μεγάλος στόχος είναι ο παγκόσμιος τίτλος, θα είναι ο Corey Caad.

Ο 33χρονος Αμερικανός, ο οποίος αντικατέστησε λίγο πριν τη διοργάνωση τον Brad Elliot Solomon θα προσπαθήσει να σταθεί για 8 γύρους απέναντι στον Κατζουράκη, έχοντας εξαρχής πάρα πολύ δύσκολο έργο.

Ο Ανδρέας Κατζουράκης, ο οποίος προπονείται με τον πολύ σπουδαίο Ronnie Shields, βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, προσηλωμένος στο στόχο του, πηγαίνοντας αργά και σταθερά προς αυτόν.

Τελευταίος αγώνας του ήταν τον περασμένο Αύγουστο. Τότε αντίπαλος ήταν ο Igbokwe, τον οποίο νίκησε με ΤΚΟ στον 8ο και τελευταίο γύρο. 

Ξημερώματα Κυριακής από το GSH Event Center του Χιούστον, ένα μέρος γούρικο μιας και το Ιούνιο εκεί είχε επικρατήσει του Marcelo Fabian Bzowski με ΤΚΟ, όχι το νικητή, αλλά σε ποιο γύρο θα τελειώσει ο αγώνας. Πάντως δε βλέπω να πηγαίνει πέρα από τα μισά. 

Ο Κατζουράκης έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο τον Ιούνιο του 2018 στο The Hangar στην Κόστα Μέσα της Καλιφόρνια, αντιμετωπίζοντας τον Chukwuka Willis. Στον τέταρτο επαγγελματικό αγώνα του, ο Κατζουράκης αντιμετώπισε τον Walter Wright στο Montebello της Καλιφόρνια.Κέρδισε αυτόν τον αγώνα με ομόφωνη απόφαση.

Τον Οκτώβριο του 2022 αντιμετώπισε τον βετεράνο μαχητή Cameron Krael στο Χιούστον του Τέξας. Ο Κατζουράκης κέρδισε τον αγώνα μέσω τεχνικού νοκ άουτ μετά τη γωνία του Krael σταμάτησε τον αγώνα μετά από 5 γύρους που έγερναν προς την ελληνική πλευρά. Είναι ίσως ο πιο αντιπροσωπευτικός αγώνας που δείχνει το πόσο μαχητής είναι ο Ανδρέας, μιας και την παραμονή του αγώνα, όπως και την ημέρα αυτού ταλαιπωρούταν από τροφική δηλητηρίαση. Όμως δεν πέρασε ούτε μια φορά από το μυαλό του να αναβάλλει τον αγώνα, μπήκε και τελείωσε τη “δουλειά” γρήγορα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά