fbpx

Χαμαλίδης: Μεγάλη τιμή και χαρά να βρίσκομαι ανάμεσα τόσο μεγάλους αθλητές

Ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης με το βραβείο ανα χείρας

Στην εκδήλωση των Τιμητικών Βραβεύσεων που διοργάνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκε κι Πρωταθλητής του Ταεκβοντο, Κωνσταντίνος Χαμαλίδης. Με μια γεμάτη, αθλητικά, χρονιά δικαιωματικά ο Χαμαλίδης κέρδισε τη θέση του ανάμεσα στους 16 εκπροσώπους των δυναμικών αθλημάτων που βραβεύτηκαν. 

Ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά να βρίσκομαι ανάμεσα τόσο μεγάλους αθλητές. Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια στα μέλη της ΕΟΕ και του προέδρου για την όμορφη εκδήλωση και για το ότι αγωνίζονται καθημερινά ώστε να κρατάνε ψηλά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού γιατί χάρη σε αυτούς εγώ βρισκόμουν εκεί και βραβευόμουν. Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και με πολλές ολυμπιακές προκρίσεις. 

Ο Κώστας Χαμαλίδης να θυμίσουμε έγραψε ιστορία στο Γκραν Πρι της Ρώμης. Έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατακτά μετάλλιο στη διοργάνωση της World Taekwondo, στην οποία συμμετέχουν οι 32 καλύτεροι αθλητές του κόσμου από κάθε κατηγορία σωματικού βάρους. Ο Χαμαλίδης πανηγύρισε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην Ολυμπιακή κατηγορία των -68 κιλών, πήρε 21.6 βαθμούς και πρόσθεσε σημαντικούς βαθμούς στο «σακούλι». Βαθμούς που του επιτρέπουν να κυνηγά το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. 

Μετάλλιο όμως πήρε και στα European Games που έγιναν το καλοκαίρι στην Κρακοβία, ενώ πριν λίγο καιρό συμμετείχε και στο World Taekwondo Grand Prix Final στο Μάντσεστερ. 

Εuropean Games: Χάλκινος Χαμαλίδης στο TKD

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά