fbpx

Γιώργος Καραλής: Αν μπορέσεις να αντέξεις τότε θα ανταμειφθείς

Ο Γιώργος Καραλής στο βάθρο των νικητών του Karate 1

O Γιώργος Καραλής είναι ένας από τους 4 Έλληνες που κατέκτησαν μετάλλιο στο Karate 1 που έγινε στην Αθήνα. Ο αθλητής του Οδυσσέα κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στη δύσκολη κατηγορία των -60 κιλών.

Περήφανος, γεμάτος χαρά, έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιγράφοντας τόσο τα μετά του μεταλλίου όσο και τα πριν. Αυτά τα πριν τα δύσκολα.

«Αχ, αυτό το μετάλλιο κρύβει τόσα πολλά πίσω του. Δεν είναι η συγκεκριμένη νίκη που κάνει αυτό το μετάλλιο τόσο σημαντικό για εμένα. Είναι για τις φορές που γυρνούσα στο ξενοδοχείο από τους αγώνες και έκλαιγα στο δωμάτιο μόνος μου. Για τις φορές που γυρνούσα από τα πρωταθλήματα και έπρεπε να ακούσω ένα ακόμα: Δεν πειράζει …

Για τις φορές που έπρεπε άλλη μια φορά να μιλήσω για την ήττα μου και δεν ήθελα να αντικρίσω την απογοήτευση στο βλέμμα του προπονητή μου. Για τις φορές που ξυπνούσα στις 6 το πρωί για να κάνω προπόνηση και αναρωτιόμουν αν θα τα καταφέρω τελικά. Για όλες εκείνες τις φορές, που έψαχνα μέσα στο σκοτάδι ένα ίχνος φωτός για να συνεχίσω τον δρόμο μου. Αν μπορέσεις να αντέξεις τότε θα ανταμειφτείς. Αργά ή γρήγορα θα εισπράξεις τα δεδουλευμένα σου. Μπορείς να αντέξεις όμως;

Διονύση όλα αυτά τα χρόνια είσαι δίπλα μου, με προσεχείς και με καθοδηγείς. Μεγάλος αδερφός, συναθλητής , προπονητής. Σε ευχαριστώ για όλα αυτά που μου έχεις προσφέρει. Αυτό το μετάλλιο το πήραμε μαζί. Ξεκινήσαμε το 2016 και συνεχίζουμε. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συνδυασμό προπονητή και αδερφού από εσένα!

Μαρίζα Σουμπασάκη υπέροχη μου δασκάλα, με προσεχείς και είσαι δίπλα μου κάθε στιγμή. Έχεις παλέψει για εμένα και δεν αφήνεις κανέναν να με πειράξει και να με αδικήσει. Σε ευχαριστώ για όλα.

Δάσκαλε μου Νεκτάριε, κοντά μου σε όλα. Η φωνή της λογικής που χρειάζομαι.Η φωνή που θα με ξυπνήσει και θα μου τα πει στα ίσια χωρίς να μου χαϊδεύει τα αυτιά. Σε ευχαριστώ.

Στέφανε είναι ευλογία να σε έχω δίπλα μου. Με αγαπάς τόσο πολύ και το βλέπω στο βλέμμα σου, σε κάθε συμβουλή που μου δίνεις, σε κάθε διόρθωση που μου κάνεις, σε κάθε βρισίδι που μου ρίχνεις. Κάθε φορά που καταλαβαίνεις ότι δεν είμαι καλά και μου λες το πιο όμορφο: «Δεν σε βλέπω καλά, τι έχεις»;

Μαρία Στόλη: «Χαρούμενη που ξαναγύρισα στα μετάλλια σε μεγάλη διοργάνωση»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά