fbpx

World Games: από Ju Jitsu ο υποψήφιος αθλητής της χρονιάς (vid)

World Games: από Ju Jitsu ο υποψήφιος αθλητής της χρονιάς (vid)

Ju Jitsu International Federation όπως όλες οι Παγκόσμιες Ομοσπονδίες επέλεξε τον δικό της υποψήφιο για αθλητή της χρονιάς. Με την ψηφοφορία να έχει ήδη ξεκινήσει για την ανάδειξη του αθλητή της χρονιάς για τα “The World Games”. Μπορείτε να ψηφίζετε ΕΔΩ υποχρεωτικά με δύο επιλογές, μία φορά κάθε 24 ώρες. Κάθε φορά που ψηφίζετε, δύο ψήφοι πηγαίνουν στον υποψήφιο της πρώτης επιλογής σας και 1 ψήφος πηγαίνει σε υποψήφιο δεύτερης επιλογής. Η ψήφος που δόθηκε μόνο σε έναν υποψήφιο δεν θα καταχωρηθεί.

Μπορείτε φυσικά να αλλάζετε την επιλογή σας από μέρα σε μέρα. Από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου μόνο οι 10 υποψήφιοι με την υψηλότερη βαθμολογία εκείνη τη στιγμή συνεχίζουν τον αγώνα. Αυτοί οι υποψήφιοι θα ξεκινήσουν ξανά με 0 ψήφους. Η ψηφοφορία τελειώνει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

YouTube video

Ο Faisal Al Ketbi στα 36 του είναι η πρώτη μαύρη ζώνη του Ju Jutsu των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Με 3 χρυσά μετάλλια στα World Games (1 το 2017 και 2 το 2022) είναι ο πιο πετυχημένος αθλητής στην ιστορία του θεσμού. Παγκόσμιος Πρωταθλητής 4 φορές στην κατηγορία -94κ 2015-2019. Το 2023 κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Ασιατικό Πρωτάθλημα, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Asian Games

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά