fbpx

Mark Hunt: Μου πρόσφεραν 3 εκατομμύρια για να «πέσω»

Ο Θρύλος Mark Hunt

Τα μαχητικά αθλήματα, ιδιαίτερα η επαγγελματική πυγμαχία και οι μικτές πολεμικές τέχνες (MMA), μάχονται εδώ και καιρό ζητήματα διαφθοράς, με αθλητές και διαιτητές να γίνονται στόχοι δωροδοκιών. Ο βετεράνος Mark Hunt έριξε πρόσφατα φως στη διαφθορά, αποκαλύπτοντας μια συγκλονιστική προσφορά δωροδοκίας για να χάσει έναν  αγώνα.

Σε συνέντευξη στο The MMA Hour στον Ariel Helwani, ο 49χρονος Hunt παρουσίασε λεπτομερώς την προσφορά που έλαβε στην Αυστραλία. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι μπήκε στον πειρασμό να δεχτεί μιας και το ποσό κυμαινόταν από τρία έως τέσσερα εκατομμύρια δολάρια. Ο Hunt, γνωστός για τους συναρπαστικούς του αγώνες εναντίον κορυφαίων αντιπάλων, σκέφτηκε πολύ σοβαρά  την προσφορά. Κι αυτό γιατί τότε περνούσε μια δύσκολη οικονομική περίοδο στη ζωή του.

«Μου πρότειναν τρία ή τέσσερα εκατομμύρια δολάρια για να «πέσω» σε έναν αγώνα στην Αυστραλία, και είπα, «Σοβαρά μιλάς;» Είπα, «Όχι!» γιατί δεν είμαι εγώ. Αν και θα μπορούσα να τα καταφέρω με τα χρήματα – περνούσα κάπως δύσκολες στιγμές. Θα μπορούσα να τα καταφέρω με τρία ή τέσσερα εκατομμύρια δολάρια. Αλλά, απλώς δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου, δεν είμαι εγώ»εξήγησε ο Mark Hunt.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, ο Hunt διατήρησε την ακεραιότητά του. Αρνήθηκε την προσφορά, τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες αντιβαίνουν στις αρχές του. Ο Hunt, ο οποίος αποσύρθηκε από το επαγγελματικό ΜΜΑ το 2018, εξέφρασε το ενδιαφέρον να κάνει την επιστροφή του. Αυτή τη φορά με έναν αγώνα πυγμαχίας εναντίον του σταρ των social media, Jake Paul, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να αγωνιστεί σε δίκαιους και διαφανείς αγώνες.

Η αποκάλυψη του Mark Hunt προσθέτει μια πτυχή στις συνεχιζόμενες συζητήσεις για τη διαφθορά στα μαχητικά αθλήματα, εγείροντας ανησυχίες για την ακεραιότητα και τα μέτρα που απαιτούνται για την καταπολέμηση τέτοιων ανήθικων πρακτικών.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά