fbpx

Εξωφρενικές αμοιβές για Joshua και Ngannou

Εξωφρενικές αμοιβές για Joshua και Ngannou

Στην πολυαναμενόμενη αναμέτρηση μεταξύ του Anthony Joshua και του Francis Ngannou, αναφορές που διέρρευσαν δείχνουν ότι οι δυο πυγμάχοι πρόκειται να κερδίσουν σημαντικά ποσά για τον αγώνα τους στη Σαουδική Αραβία. 

Το Forbes αναφέρει ότι ο Francis N’Gannou θα λάβει το διπλάσιο από αυτό που κέρδισε από τον αγώνα του με τον Tyson Fury!! Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα ο Joshua θα λάβει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια και ο Ngannou θα λάβει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια. Κι όλα αυτά χωρίς να λάβουμε υπόψη τα έσοδα των δυο πυγμάχων από τις πωλήσεις pay-per-view και τις χορηγίες που θα λάβουν. 

Αυτή η αποκάλυψη υπογραμμίζει το μέγεθος του γεγονότος και το αυξανόμενο crossover μεταξύ της πυγμαχίας και των μικτών πολεμικών τεχνών.

Προφανώς η «επανάσταση» του Francis Ngannou ενάντια στο UFC και τον Dana White τον δικαιώνει και δείχνει ότι άξιζε τον κόπο.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι Joshua και Ngannou θα αναμετρηθούν στις 8 Μαρτίου στο Ριάντ. Θα μοιραστούν, εκτός από τεράστιες αμοιβές που μπορεί και να διπλασιαστούν συνυπολογίζοντας pay-per-view, το ρινγκ για 10 γύρους. 

Πρόκειται για μια από τις πιο πολυαναμενόμενες αναμετρήσεις της χρονιάς. Μια αναμέτρηση που «οφείλουμε» στην ήττα του Deontay Wilder. Κι αυτό γιατί εάν ο Αμερικανός είχε κερδίσει το Δεκέμβριο τον Parker θα βρισκόταν αυτός στη θέση του Ngannou. Αυτό βέβαια δεν έγινε κι ο Νιγηριανός Ngannou εξαργυρώνει, και με τον καλύτερο τρόπο, την εξαιρετική εμφάνιση του με τον Fury. 

Ο αγώνες Joshua- Ngannou θα γίνει Παρασκευή κι όχι Σάββατο, όπως συνηθίζεται για μεγάλου ενδιαφέροντος αγώνες. Κι αυτό επειδή το Grand Prix της Φόρμουλα 1 πραγματοποιείται το ίδιο Σαββατοκύριακο. Οι αγώνες της undercard θα ξεκινήσουν 4 ώρες πριν το main event και όσον αφορά τη μετάδοση, το DAZN PPV θα είναι αυτό που θα φιλοξενήσει όλη τη διοργάνωση.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά