fbpx

UFC 300: Με τις επιλογές να μειώνονται, ο Dana White θα βγάλει “λαγό από το καπέλο του”;

O Dana White θα βγάλει λαγό από το καπέλο του

Από το UFC 300 λείπει αυτή τη στιγμή ο αγώνας που θα ανταποκριθεί στο ιστορικό ορόσημο της διοργάνωσης, του νούμερο 300. Ευτυχώς, ο Διευθύνων Σύμβουλος του UFC, Dana White, φέρεται να έχει ακόμα κάποιον άσο στο μανίκι του, που θα τραβήξει την κατάλληλη στιγμή.

Το UFC 300 θα γίνει το Σάββατο 13 Απριλίου και οι λάτρεις των μαχητικών σπορ περιμένουν με κομμένη την ανάσα να ανακοινωθούν περισσότεροι αγώνες. Αλλά, με την επιστροφή του Conor McGregor που έχει κλείσει για τη “International Fight Week” τον Ιούνιο, υπάρχει ακόμα ένας αρκετά μεγάλος αγώνας εκεί έξω που αξίζει να είναι στο επετειακό 300;

Σύμφωνα με τον Ariel Helwani, πολλοί από τους φημολογούμενους αγώνες για την ιστορική κάρτα pay-per-view (PPV) δεν πραγματοποιούνται … και η προσφορά εξαντλείται στις επιλογές. «Δεν βλέπω τη μεγάλη μάχη εκεί έξω», είπε ο Helwani στο The MMA Hour. «Ρώτησα για τον Izzy, δεν νομίζω ότι θα είναι εκεί. Γίνεται κάποια συζήτηση για Izzy εναντίον Pereira, δεν νομίζω ότι θα συμβεί αυτό. Ίσως αυτό αλλάξει. Γίνεται κάποια συζήτηση για τον Masvidal. Ο Masvidal δεν είναι σε αυτήν την κάρτα. Δεν αναφέρεται στο UFC300, σε περίπτωση που αναρωτιέστε».

«Έγινε συζήτηση για τον Nate Diaz», συνέχισε ο Helwani. «Ο Diaz δεν είναιούτε αυτός στην κάρτα αγώνων. Τα μελλοντικά του σχέδια δεν περιλαμβάνουν το UFC και ειδικά το UFC 300. Έτσι, κοιτάξτε γύρω σας, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που αξίζει να είναι στο UFC300».«Έχουν ένα λαγό στο καπέλο τους πάνω στο οποίο δουλεύουν», αποκάλυψε ο Helwani. «Δεν είναι το main event. Υπάρχει, αλλά δεν είναι main event. Σημασία: προσπαθούν να το κάνουν όσο πιο ξεχωριστό γίνεται, το ξέρω. Αλλά, για μένα, δεν υπάρχει τίποτα πιο ιδιαίτερο από την επιστροφή του Conor. Θα έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τον τελευταίο του αγώνα. Ήταν ακριβώς εκεί… ήταν έτοιμο, είχατε αυτό το build-up με τον Chandler. Είναι ακριβώς εκεί»

«Υπάρχουν μερικά κουνέλια, ξέρω ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένα που ελπίζουν – δεν ξέρω αν θα γίνει ακόμα πραγματικότητα», συνέχισε ο Helwani. «Αλλά, αισθάνομαι ότι… υπάρχει κάποιο τρελό κουνέλι που αξίζει τον τίτλο; Οι θαυμαστές τελικά θα το αγοράσουν. Αλλά, δεν υπάρχει τίποτα που να αξίζει τα 300. Μιλάμε για 300 τόσο καιρό. Δεν υπάρχει τίποτα που να αξίζει τα 300. Μου διαφεύγει κάτι;»Χωρίς McGregor, Israel Adesanya (ακόμα), Masvidal και [Nate] Diaz, τα πράγματα φαίνονται λίγο τραγικά. Τι αγώνα θα μπορούσε να βγάλει o Dana White από το καπέλο που θα μας εντυπωσίαζε για το UFC 300»;

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά