fbpx

Nate Diaz εναντίον Jorge Masvidal τον Μάρτιο;

Ο Jorge Masvidal ετοιμάζεται για την επιστροφή του

Σύμφωνα με μια πρώτη αναφορά από το Happy Punch, ο Jorge Masvidal και ο Nate Diaz θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί σε ρινγκ πυγμαχίας σε ημερομηνία που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Φημολογείται όμως έντονα ότι θα είναι μέσα στον Μάρτιο στο Λας Βέγκας της Νεβάδα.

Πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση, το UFC χορήγησε στον Masvidal την άδεια να αγωνιστεί με τον Diaz. Κι αυτό γιατί ο Masvidal δεσμεύεται, σε αντίθεση με τον Diaz, με συμβόλαιο με το UFC.

Δεδομένης της πρόσφατης ανακοίνωσης «απόσυρσης από τη συνταξιοδότηση» του Masvidal όλα φαντάζουν πολύ λογικά και πιθανά. Κι αν λάβει κανείς υπόψιν του κι ένα «προφητικό» tweet του Jake Paul πριν από περίπου μια εβδομάδα τότε ίσως πάμε για τη μεγάλη ρεβάνς.

Ο Masvidal και ο Diaz συναντήθηκαν στο κλουβί τον Νοέμβριο του 2019 ως μέρος της εναρκτήριας μάχης τίτλου BMF. Ο Masvidal ήταν κυρίαρχος σε τρεις γύρους, υπερισχύοντας από νωρίς του Diaz.

Σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα φαίνεται ότι ο δεύτερος γύρος πλησιάζει. Και οι δύο άνδρες έχουν δυσκολευτεί από τον πρώτο αγώνα. Ο Masvidal δεν θα κέρδιζε άλλη φορά στο MMA, χάνοντας τέσσερις συνεχόμενες φορές για να τερματίσει τελικά την καριέρα του στο Octagon. Ο Diaz, εν τω μεταξύ, αγωνίστηκε δύο φορές στο κλουβί από τότε, έχασε από τον Λέον Έντουαρντς αλλά σταμάτησε τον Τόνι Φέργκιουσον. Πιο πρόσφατα, υπέστη μια ήττα από τον Paul στο ντεμπούτο του στην επαγγελματική πυγμαχία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά