fbpx

Hearn: Περιμένω νίκη του Joshua με νοκ άουτ

O Anthony Joshua στο πλευρό του μάνατζέρ του Eddie Hearn

Ο Eddie Hearn, ο μάνατζερ του δύο φορές πρωταθλητή βαρέων βαρών, Anthony Joshua, πιστεύει ότι ο πυγμάχος του θα σταματήσει τον βετεράνο του ΜΜΑ Francis Ngannou.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Ο Ngannou, πρώην πρωταθλητής του UFC, έκανε το ντεμπούτο του στην επαγγελματική πυγμαχία τον Οκτώβριο του περασμένου έτους – σε έναν αγώνα πυγμαχίας εναντίον του βασιλιά της WBC, Tyson Fury.

Πριν το συγκεκριμένο αγώνα η πρόβλεψη του Hearn ήταν ότι ο Fury θα «περνούσε» πολύ εύκολα το εμπόδιο του Ngannou, αλλά διαψεύστηκε κατηγορηματικά. Η πρόβλεψή του απείχε πολύ από το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας. Ο Ngannou έριξε τον Fury στον τρίτο γύρο και μετά αγωνίστηκε κόντρα στο νο1 της κατηγορίας στα ίσια. Ο Fury κατάφερε τελικά να πάρει μια νίκη δύσκολη, ομόφωνη αλλά δύσκολη.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Fury υποτίμησε τον Ngannou. Από την άλλη Hearn και  Joshua παίρνουν τον αγώνα πολύ σοβαρά.

«Όλοι θα παίξουν τα προηγούμενα βίντεο που λέω ότι ο Francis Ngannou δεν μπορούσε να κερδίσει. Νιώθω ότι κέρδισε τελικά την ευκαιρία με το σπαθί του και θα συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο. Και μου αρέσει ο αγώνας. Με έχετε ακούσει να λέω στο παρελθόν ότι πιστεύω πραγματικά ότι ο AJ θα τον βγάλει νοκ άουτ. Αλλά είναι ένας επικίνδυνος αγώνας. Ξέρω ότι αυτός ο τύπος είναι πραγματικά επικίνδυνος, που μπορεί να χτυπήσει δυνατά. Δε νομίζω ότι φοβάται, κάτι που τον κάνει επικίνδυνο. Αλλά αισθάνομαι ότι ο AJ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πιστεύω ότι θα τον κερδίσει με νοκ άουτ», είπε ο Hearn στο The MMA Hour.

«Δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι δύσκολος αντίπαλος. Έχω ακούσει τον Carl Froch και άλλους να λένε το αντίθετο. Όχι, είναι ένας επικίνδυνος αγώνας. Ο AJ έχει πραγματικά πολλά να χάσει εδώ. Βγαίνοντας από τον αγώνα με τον Wallin είναι σε μια υπέροχη θέση να πάει και να αγωνιστεί για τον παγκόσμιο τίτλο της IBF, κάτι που ελπίζουμε να συμβεί μετά τον αγώνα με τον Francis Ngannou. Αλλά είναι κάπως σαν, υπάρχει πολύς κίνδυνος σε αυτόν τον αγώνα. Πολύς κίνδυνος. Το παίρνουν πολύ σοβαρά», πρόσθεσε ο Hearn.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά