fbpx

Oscar De La Hoya: “Ryan Garcia κάντο όπως ο Floyd Mayweather Jr.”

Ryan Garcia κάντο όπως ο Floyd Mayweather Jr

Ο Oscar De La Hoya ελπίζει ότι η σχέση του Ryan Garcia με τον Floyd Mayweather Jr. έχει ως αποτέλεσμα κάποιες βελτιώσεις στην άμυνα του Garcia. Ο επικεφαλής της Golden Boy Promotions κλήθηκε πρόσφατα να απαντήσει σε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έδειχνε τον πελάτη του να βγαίνει αργά το βράδυ με τον Mayweather.

Ο De La Hoya, ένας άσπονδος “φίλος” του Mayweather, μέσα και έξω από το ρινγκ, έδωσε μια “φιλανθρωπική” απάντηση. «Αυτό είναι φοβερό», είπε ο De La Hoya στο ESNews. «Κοιτάξτε, πάντα επαινώ έναν μαχητή, έναν νεαρό μαχητή που θέλει να απορροφήσει όλες αυτές τις πληροφορίες από έναν θρύλο, από ένα είδωλο. Οπότε, όταν είδα τον Garcia να τρέχει με τον Floyd, ήμουν σαν ναι, να του κάνω ερωτήσεις για την άμυνα”. «Εν τω μεταξύ, θα προωθήσω τον Vergil Ortiz, ο οποίος θα βγάλει τους πάντες νοκ άουτ… οπότε χαίρομαι που ο Vergil έρχεται σε εμένα και παίρνει γνώσεις», είπε ο De La Hoya.

«Αν ο Ryan θέλει να πάει με τον Floyd και όχι με εμένα, ας είναι, είναι υπέροχο. Γιατί αυτός είναι ένας ακόμη θρύλος. Διαφορετικά τα στυλ μας αλλά θρύλος. Είναι λοιπόν όλες οι γνώσεις που παίρνουν αυτοί οι νεαροί μαχητές, κάτι που είναι υπέροχο».

Ο De La Hoya και ο Garcia, φυσικά, έχουν εμπλακεί σε μια παρατεταμένη κόντρα από την περασμένη άνοιξη, αφού ο De La Hoya απέτυχε να εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Garcia από τον Gervonta Davis. Στη συνέχεια ο De La Hoya μήνυσε τον Garcia για το συμβόλαιό του. Παρά τη ρήξη τους, ο Garcia αγωνίστηκε κάτω από τη “σημαία” της Golden Boy Promotions τον Δεκέμβριο, σταματώντας τον Oscar Duarte σε οκτώ γύρους στο Toyota Center στο Χιούστον του Τέξας.

Ο Garcia διατηρεί εδώ και καιρό φιλικές σχέσεις με τον Mayweather, αν και η σχέση τους έχει προκαλέσει περιστασιακά περιστασιακά σχόλια από τον De La Hoya. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Garcia κατέστησε σαφές ότι ο Mayweather τον «καθοδηγούσε», αλλά επίσης αντέκρουσε εκείνους που ερμήνευσαν την πορεία του με τον Mayweather ως απιστία στον προπονητή του, Derrick James.

«Ο Floyd με καθοδηγεί. Τον αγαπώ και τον σέβομαι, είναι τόσο αυθεντικός, οπότε σταματήστε να τον κρίνετε», έγραψε ο Garcia. «Κρίνοντας ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του θα σας σταματήσει να διαβάζετε, αλλά ο Derrick James είναι ο προπονητής μου και τον αγαπώ επίσης».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά