fbpx

Foreman για Tyson: Είναι ο τύπος που βλέπεις σε εφιάλτη και λες «Χαίρομαι που ήταν όνειρο» 

Foreman για Tyson: Είναι ο τύπος που βλέπεις σε εφιάλτη και λες «Χαίρομαι που ήταν όνειρο» 

Ο George Foreman αποκαλύπτει γιατί δεν αγωνίστηκε ποτέ με τον Mike Tyson. Μάλιστα χαρακτήρισε τον Tyson «τέρας» ενώ παράλληλα  αποκάλυψε γιατί δεν ήθελε να μπει στο ρινγκ με αυτόν για αντίπαλό του.

Ο δύο φορές πρωταθλητής βαρέων βαρών είχε προγραμματιστεί να αγωνιστεί με τον πιο «κακό άνθρωπο στον πλανήτη» όταν έκανε την επιστροφή του το 1987.

Όμως, ο 71χρονος Foreman παραδέχτηκε ότι «δεν ήθελε να κάνει τίποτα» με τον σκληροτράχηλο Αμερικανό κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Μιλώντας στο ESPN τόνισε: «Αυτός ο τύπος ήταν ένας εφιάλτης στο ρινγκ. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα με αυτόν τον τύπο. Δεν ήθελα να έχω παρτίδες με τον Iron Mike. Ήταν ένα τέρας.

 Αν δεν σε πετύχαινε με το αριστερό θα δοκίμαζε με το δεξί. Αν δε σε πετύχαινε ούτε με αυτό τότε θα σε δάγκωνε». 

Για να συμπληρώσει: «Αυτοί είναι οι τύποι που βλέπεις σε έναν εφιάλτη. Θέλεις να ξυπνήσεις και να πεις, «Χαίρομαι πολύ που είναι όνειρο». Δεν ήθελα καμία επαφή με τον Mike Tyson – σε καμία περίπτωση.”

Ο Foreman αποκάλυψε ότι το συναίσθημα ήταν αμοιβαίο καθώς παραδέχτηκε ότι ο Tyson δεν ήθελε να τον αντιμετωπίσει. «Φοβήθηκε και χάρηκα γι’ αυτό. Υπήρχαν μερικές σοβαρές διαπραγματεύσεις για τον αγώνα με τον Mike. Αλλά ούτε αυτός ήθελε να αγωνιστεί εναντίον μου. Δε θέλω να πω ότι δεν μπορούσε να με είχε κερδίσει. Εννοώ, αυτός ο τύπος μπορούσε να χτυπήσει γροθιές. Όσο πιο μεγάλοι είναι τόσο πιο δυνατά θα έπεφταν. Αυτή ήταν η φιλοσοφία του» 

Ο Tyson, ο οποίος πρόσφερε σε έναν φύλακα του ζωολογικού κήπου 9.000 λίρες για να αγωνιστεί με έναν γορίλα, στέφθηκε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών το 1986, σε ηλικία 20 ετών.

Μάλιστα σε μια δημοσκόπηση που είχε πραγματοποιηθεί πριν αρκετό καιρό και που ρωτούσε  «Ποιος θα κέρδιζε στο απόγειό του;» η προτίμηση και εκτίμηση του κόσμου ήταν χαρακτηριστική. 

Mike Tyson 76,6%

George Foreman 17,4%

Ισοπαλία… και ρεβάνς 6,0%

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά