fbpx

O Manny Pacquiao επανέρχεται στη δράση με αντίπαλο ΣΟΚ

O Manny Pacquiao επανέρχεται στη δράση με αντίπαλο ΣΟΚ

Ο Manny Pacquiao, ο θρύλος της πυγμαχίας ετοιμάζεται να βάλει ξανά τα γάντια του την άνοιξη. Θα επιστρέψει στο ρινγκ τον επόμενο χρόνο για μια αναμέτρηση σοκ με έναν θρύλο του Muay Thai. Ο Pacman, πρώην πρωταθλητής 8 διαφορετικών κατηγοριών βάρους, φλερτάρει με την ιδέα να βγει από τη “σύνταξη” τους τελευταίους 18 μήνες.

Τελικά το πήρε απόφαση και θα κάνει την μεγάλη επιστροφή σε έναν αγώνα σοκ. Τελικά, όπως λένε όλες οι πληροφορίες, έκλεισε συμφωνία με τον θρύλο του Muay Thai και του kickboxing Buakaw για αγώνα μεταξύ τους στην Ταϊλάνδη. Η σύγκρουση του Pacman με τον Buakaw – η οποία βρίσκεται στα σκαριά τους τελευταίους οκτώ μήνες – θα πραγματοποιηθεί στο Impact Arena της Μπανγκόκ στις 20 Απριλίου. Το «Match of Legends», ένας αγώνας έξι γύρων των τριών λεπτών, θα είναι στα πλαίσια του Φεστιβάλ Fresh Air της Ταϊλάνδης.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Fresh Air Festival, Vinij Lertratanachai, δήλωσε: «Είναι τιμή μας που έχουμε τον Manny ‘PacMan’ Pacquiao και τον Buakaw Banchamek για αυτό το ιστορικό γεγονός. Είναι μια ευκαιρία που δεν θα θέλετε να χάσετε στη ζωή σας».

Ο Pacquiao επέστρεψε στο ρινγκ τον περασμένο Δεκέμβριο για έναν αγώνα επίδειξης με τον Νοτιοκορεάτη DK Yoo. Ωστόσο τώρα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα ακόμη. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν η αναμέτρηση του με τον Bukaw θα είναι επίσης αγώνας επίδειξης. Παρόλα αυτά, το καμάρι των Φιλιππίνων σχεδιάζει να κάνει μια παράσταση ενάντια στον αγαπημένο Buakaw. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: “Θα κάνω το καλύτερο δυνατό και θα δώσω δράση στους θαυμαστές για να τους κάνω χαρούμενους και να απολαύσουν την αναμέτρηση”, ενώ και στοInstagram έγραψε «Αυτός θα είναι ένας καταπληκτικός αγώνας».

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά