fbpx

Ryron Gracie vs Rener Gracie (2005) Pan Ams Submission (vid)

Ryron Gracie vs Rener Gracie (2005) Pan Ams Submission (vid)

Το Old school BJJ black belt κυκλοφόρησε ένα σπάνιο βίντεο με τα αδέρφια Ryron & Rener Gracie να ανταγωνίζονται μεταξύ τους το 2005. Πραγματικός αγώνας σε επίσημη διοργάνωση

YouTube video
Ryron Gracie vs Rener Gracie Pan Ams of Submission Grappling June 2005 (REAL MATCH)

Ο Rener μάλιστα σε ερώτηση που του έγινε για τις μάχες με τον μεγάλου του αδερφό σχολίασε…

-Μιλάς συχνά για το πώς ο Ryron σε χτυπάει και σε υποτάσσει κάθε φορά που κάνεις σπάρινγκ. Είναι αλήθεια; Τα 2 χρόνια που είσαι μεγαλύτερος είναι ακόμα τόσο σημαντικά μετά από 30 χρόνια πρακτικής; Πόσο συχνά τον κερδίζεις;

Rener: Ήταν αλήθεια τα πρώτα 17 χρόνια της ζωής μου! Κάποια στιγμή τον κλείδωσε σε triangle armbar! Σήμερα με κερδίζει 4 στις 10 φορές. Εγώ 3 στις 10, τις άλλες 3 φορές δεν κερδίζει κανείς, και κάθε φορά μαθαίνουμε ΤΟΝΟΥΣ εμπειρίας και τεχνικής! Αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον «εξουσιάζω». Κανένας με τον οποίο έχω παίξει ποτέ (από μαχητές του UFC μέχρι παγκόσμιους πρωταθλητές bjj) δεν μπορεί να με υποβάλει όπως ο Ράιρον. Δεν είναι καν κοντά!

Ο Ryron (01/12/1981) είναι ο μεγαλύτερος εγγονός του Grand Master Helio Gracie, του δημιουργού του Gracie Jiu-Jitsu. Ο πατέρας του είναι ο Rorion Gracie, ο κορυφαίος ειδικός στον κόσμο στην αυτοάμυνα. Ο Rorion μύησε τους γιους του στις βασικές κινήσεις της τέχνης με το που περπάτησαν. Ως παιδί, ο Ryron περνούσε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του παρακολουθώντας τον πατέρα του να διδάσκει ιδιωτικά στο γκαράζ τους στη Νότια Καλιφόρνια. Όμως, μόνο όταν παρατήρησε τον πατέρα και τους θείους του – τον ​​Royce, τον Rickson και τον Royler – να κερδίζουν εύκολα αγώνες πρόκλησης «χωρίς κανόνες» άρχισε να κατανοεί πλήρως την αποτελεσματικότητα της τέχνης της οικογένειάς του. Όπως τα μέλη των προηγούμενων γενεών Gracie, γεννήθηκε σε αυτήν την οικογενειακή παράδοση. Να δοκιμάζει την τέχνη ενάντια σε όλους τους επισκέπτες και είναι πάντα έτοιμος.

Ο Rener (γεννημένος στις 10 Νοεμβρίου 1983) είναι Αμερικανός Βραζιλιάνος επικεφαλής εκπαιδευτής στην Ακαδημία Gracie Jiu-Jitsu. Επιπλέον συνδημιουργός του Πανεπιστημίου Gracie. Ως μέλος της οικογένειας Gracie, είναι εγγονός του Grandmaster Hélio Gracie. Δεύτερος μεγαλύτερος γιος του Rorion, πατέρα του Gracie jiu-jitsu στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Rener είναι επίσης γνωστός ως σύζυγος της ηθοποιού, μοντέλου και πρώην παλαιστή, της τριπλής Divas Champion του WWE Eve Torres.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά