fbpx

Anthony Joshua: 9 εκατομμύρια δολάρια η αμοιβή του στο Day of Reckoning

Anthony Joshua: 9 εκατομμύρια δολάρια η αμοιβή του στο Day of Reckoning

Ο Anthony Joshua θα λάβει γενναία αμοιβή για τη συμμετοχή του στην τελευταία μεγάλη διοργάνωση της χρονιάς. Σήμερα Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου στο “Day of Reckoning“, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από το DAZN PPV από το Kingdom Arena στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας,  ο πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών WBA (Super), IBF, WBO και IBO αναμετράται με τον Otto Wallin στο main event.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, ο Joshua αναμένεται να κερδίσει περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια για τον αγώνα του αυτό το Σαββατοκύριακο στη Σαουδική Αραβία. Φυσικά, ο Άγγλος σταρ αναμένεται επίσης να κερδίσει και κάποια ακόμα (όχι και λίγα) χρήματα από τις πωλήσεις PPV και τα έσοδα από τα εισιτήρια.

Εάν ο Τζόσουα είναι νικητής, τότε θα αγωνιστεί σε μια τεράστια αναμέτρηση βαρέων βαρών με τον Deontay Wilder, ο οποίος αγωνίζεται και αυτός σήμερα, με τον βετεράνο Joseph Parker. Ο Wilder ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι ο Joshua θα κερδίσει 40 εκατομμύρια δολάρια στους επόμενους δύο αγώνες του, υποδηλώνοντας ότι ο Joshua θα μπορούσε να κερδίσει 32 εκατομμύρια δολάρια όταν θα αγωνιστεί με το “Bronze Bomber” το 2024.

Προς το παρόν, ο Joshua επιδιώκει να κατακτήσει την τρίτη σερί νίκη του από τότε που έχασε δυο σερί αγώνες ενάντια στον αήττητο πρωταθλητή βαρέων βαρών Oleksandr Usyk πριν από δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά