fbpx

Τρομερό promo video της διοργάνωσης Day of Reckoning με Joshua και Wilder στην κάρτα (vid)

Τρομερό promo video της διοργάνωσης Day of Reckoning με Joshua και Wilder στην κάρτα (vid)

Ο Anthony Joshua και ο Deontay Wilder θα μοιραστούν το ίδιο ρινγκ στη Σαουδική Αραβία, στη διοργάνωση Day of Reckoning αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά όχι ο ένας εναντίον του άλλου.

Οι δύο αστέρες της βαρέων βαρών κατηγορίας αποτελούν μέρος μιας τεράστιας κάρτας στο Ριάντ, με τον Joshua να αντιμετωπίζει τον Otto Wallin και τον Wilder τον Joseph Parker.

Ο 34χρονος Joshua επιδιώκει την τρίτη του νίκη για το 2023, αφού κέρδισε τους Jermaine Franklin και τον Robert Helenius, ενώ ο 38χρονος Wilder αγωνίζεται για πρώτη φορά σε 14 μήνες. Τον Οκτώβριο του 2022, ο Αμερικανός σταμάτησε τον Robert Helenius στον πρώτο γύρο, έξι γύρους γρηγορότερα από ό,τι κατάφερε ο Joshua.

Ο Joshua και ο Wilder φαίνεται να βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης για έναν αγώνα το 2024, αλλά πρώτα ο Βρετανός και ο “Bronze Bomber” πρέπει να θριαμβεύσουν στο Ριάντ, όπου οι Daniel Dubois, Dmitry Bivol, Filip Hrgovic και άλλα κορυφαία ονόματα θα βρίσκονται σε δράση.

Δείτε το πρωτότυπο promo video της διοργάνωσης Day of Reckoning που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική