fbpx

Ο Ryan Garcia και ο Devin Haney προχωρούν σε συζητήσεις

Ο Ryan Garcia και ο Devin Haney προχωρούν σε συζητήσεις

Ο Ryan Garcia και ο Devin Haney προχωρούν σε συζητήσεις. Και οι δύο πυγμάχοι επιβεβαίωσαν ότι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για έναν σούπερ αγώνα μεταξύ δύο από τα πιο λαμπρά νεαρά ταλέντα του αθλήματος.

Ο Ryan Garcia (24-1, 20 KOs) επιθυμεί να κερδίσει έναν σημαντικό τίτλο στην κατηγορία των 140 pounds και τώρα έχει βάλει στόχο τον τίτλο της WBC. Αυτόν που κατέκτησε πρόσφατα ο Haney (31-0, 15 KOs) απέναντι στον Regis Prograis, νωρίτερα αυτόν τον μήνα. «Συμβουλεύω την ομάδα μου να επικοινωνήσει με την ομάδα Haney για να συζητήσουμε και να κάνουμε τον αγώνα μεταξύ του Devin και εμένα», αποκάλυψε ο Garcia το βράδυ της Πέμπτης στο X (πρώην Twitter).

Η άμεση απάντηση που είδε το φως της δημοσιότητας συνηγορεί στο ότι ο μεγάλος αγώνας είναι πιθανόν να γίνει πραγματικότητα. «Αυτά είναι γεγονότα», δήλωσε ο Haney σε αναγνώριση των πρώτων προσπαθειών που έχουν ήδη γίνει. Και οι δύο μαχητές κέρδισαν τους τελευταίους αγώνες τους, που έγιναν με διαφορά μίας εβδομάδας. Ο Haney ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής ελαφρών βαρών. Έγινε πρωταθλητής σε δύο κατηγορίες με την καταπληκτική νίκη του επί του Prograis στις 9 Δεκεμβρίου. Ο αγώνας έλαβε χώρα μπροστά σε ένα sold-out πλήθος στο Chase Center, το σπίτι των Golden State Warriors του NBA και γενέτειρα του Haney, στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν τον αγώνα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν ο Garcia, ο οποίος είχε επιστρέψει στις νίκες μία εβδομάδα πριν.

Ο 25χρονος Garcia από το Victorville της Καλιφόρνια κέρδισε με νοκ-άουτ στον όγδοο γύρο του Oscar Duarte, στο Main event του DAZN στις 2 Δεκεμβρίου στο Toyota Center στο Χιούστον. Ο Ryan Garcia δεν είχε αγωνιστεί μετά την ήττα με νοκ-άουτ στον έβδομο γύρο στις 22 Απριλίου από τον Gervonta «Tank» Davis (29-0, 27 KOs) στο Λας Βέγκας. Μπήκε επίσης στο ρινγκ για πρώτη φορά μετά τη μετεγκατάστασή του στην ευρύτερη περιοχή του Ντάλας για να προπονηθεί υπό τον Derrick James.

Ο Haney, επίσης 25 ετών, και ο πατέρας και προπονητής του, Bill Haney, πέρασαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες σχεδιάζοντας την επόμενη κίνησή τους. Οι περισσότερες συζητήσεις επικεντρώθηκαν γύρω από προτάσεις για αναμέτρηση με τον Davis και τον κάτοχο του junior welterweight της IBF, Subriel Matias.

«Η μπάλα είναι στο γήπεδο σου Devin», ​​επέμεινε ο Garcia, ο οποίος αγωνίζεται υπό τη σκέπη της Golden Boy Promotions. «Έκανα την κίνησή μου και δείχνω σε εσάς και στην κοινότητα της πυγμαχίας ότι είμαι αφοσιωμένος σε αυτόν τον αγώνα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά