fbpx

Νουρμαγκομέντοφ στο ποδοσφαιρο με τον Βλάνταν Ίβιτς του ΠΑΟΚ

Νουρμαγκομέντοφ στο ποδοσφαιρο με τον Βλάνταν Ίβιτς του ΠΑΟΚ

Ο θρυλικός μαχητής του MMA, ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ είναι γνωστό ότι αγαπά το ποδόσφαιρο. Στη γενέτειρά του Ρωσία υποστηρίζει την κορυφαία ομάδα εκεί, την Κράσνονταρ.

Ο διάσημος αθλητής αποσύρθηκε από το UFC στο απόγειο της φήμης του ως αήττητος μαχητής. Απασχόλησε ξανά τα μίντια καθώς, παρακολούθησε τον τελευταίο αγώνα της φθινοπωρινής σεζόν στη Ρωσία, μεταξύ Κράσνονταρ και ΤΣΣΚΑ (1-0).

Ο Νουρμαγκομέντοφ είχε προσκληθεί από το αφεντικό του συλλόγου Σεργκέι Γκαλίτσκι. Συνάντησε επίσης τον προπονητή της ομάδας, τον Βλάνταν Ίβιτς.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο Χαμπίμπ διασκέδασε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που οι ιθύνοντες του συλλόγου του επέτρεψαν να αισθανθεί άνετα στο γήπεδο. Να περάσει λίγα λεπτά μιλώντας με τον Σεργκέι Γκαλίτσκι και τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Η Κράσνονταρ του Ίβιτς είναι περισσότερο γνωστή στην Ελλάδα ως προς το ενδιαφέρον της για διάφορους παίκτες. Ο Ίβιτς γνωρίζει καλά το Ελληνικό πρωτάθλημα και συχνά υπάρχει ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές του Ελληνικού πρωταθλήματος. Πρέπει να σημειωθεί πάντως η δημοτικότητα του Χαμπίμπ ώστε η επίσκεψή του σ ένα ποδοσφαιρικό αγώνα να γίνει πρώτη είδηση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά