fbpx

10ο Snow Camp Taekwondo στην Κοζάνη

10ο Snow Camp Taekwondo στην Κοζάνη

Για δέκατη χρονιά η πόλη της Κοζάνης φιλοξενεί το Snow Camp Taekwondo με αθλητές Υψηλού (Ολυμπιακού) Επιπέδου (Sparing, Poomsae).

Φέτος στο, 10ο Snow Camp Taekwondo εισηγητής είναι ο κ. Ιωακείμ Πεχλιβάνης, ένας από τους κορυφαίους δασκάλους taekwondo 8 Dan kukkiwon που έχει αναλάβει να διδάξει τους καλεσμένους του Snow Camp Poomsae.

Μια διοργάνωση, που προσελκύει αθλητές και προπονητές από όλο τον κόσμο. Οικοδεσπότες είναι δύο αξιόλογοι και έμπειροι αθλητικοί σύλλογοι: ο Α.Γ.Σ. Η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης και ο Δαναός Ωραιοκάστρου, που μέχρι σήμερα μετρούν πολλές διεθνείς διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Διοργανώνουν ένα από τα κορυφαία καμπ τη χειμερινή περίοδο προσελκύοντας και προσκαλώντας φίλους του Taekwondo και του αθλητισμού γενικότερα.

Ο χώρος διεξαγωγής αποτελεί «ορόσημο» για την πόλη της Κοζάνης, το Αθλητικό Μέγαρο Λευκοβρύσης. Ο καταλληλότερος χώρος για τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις. Το 10ο Snow Camp είναι μια συνάντηση αθλητών, προπονητών, γονέων, συνοδών και φίλων του αθλητισμού. Περιλαμβάνει πολλές ενότητες και εκδηλώσεις που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με και όχι μόνο το Ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντό.

Πρέπει να τονιστεί ότι είναι ένα καμπ μαγνήτης για συμμετέχοντες υψηλού επιπέδου και σημαντικές προσωπικότητες. Έξι κορυφαίοι προπονητές, καθένας από τους οποίους έχει γραμμένη με χρυσό την ιστορία του στο Ταεκβοντό, συμμετέχουν σε αυτό το σημαντικό γεγονός.

Αυτοί είναι:

1) Master Khem Taweesilp (προπονητής Taekwondo, 7th Dan Black Belt WT)

2) David Philip Cook (PhD. Βιομηχανική)

3) Ιωακείμ Πεχλιβάνης (Grand Master 8th Dan Kukkiwon, Taekwondo Poomsae),

4) Alizera Nassrazadany (Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Προπονητής Εθνικής Ομάδας Βελγίου)

5 ) Χρηστίδης Ανδρέας ( Καθ. Φυσικής Αγωγής – Msc)

6) Τελικόστογλου Απόστολος (Παγκόσμιος Πρωταθλήτρια Ταεκβοντό, Μέλος Ελλάδος Προολυμπιακής Ομάδας)

Επιπρόσθετα πέντε κορυφαίοι επιστήμονες θα αναλάβουν παρακείμενες ενότητες πληροφοριών και υποστήριξης που θα λειτουργούν ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της κατασκήνωσης σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Αυτοί είναι:

1) Παύλος Θωμάς – Χειρουργός Οδοντίατρος

2) Τζατζάκη Θεοδώρα – Αθλητική Ψυχολόγος

3) Βαβουλίδου Σμαρώ – Φυσικοθεραπεύτρια

4) Γέσιου Μπατσιλά Βασιλική – Κλινική Διαιτολόγος

5) Κουτρότσιου Αναστασία – Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, International Referee Taekwondo

Ευλογοφανές είναι ότι 10ο Snow Camp Taekwondo στην Κοζάνη θα είναι μια γιορτή αθλητισμού. Θα διαρκέσει 5 ημέρες (3 έως 7 Ιανουαρίου) γεμάτο δράσεις στο Taekwondo (Sparing, Poomsae). Ένα αθλητικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί σε εξαιρετικούς χώρους (1000 και 500 τμ) με πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις.

Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών αύριο 15 Δεκεμβρίου

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά