fbpx

Καθαρή νίκη του Στέλιου Παπαδόπουλου στο Λονδίνο

Καθαρή νίκη του Στέλιου Παπαδόπουλου στο Λονδίνο

Μεγάλη νίκη με καθαρό σκορ για τον Στέλιο Παπαδόπουλο χτες βράδυ στο Brentwood του Έσσεξ. Καθάρισε με συντριπτική υπεροχή και στους 6 γύρους τον Κολομβιανό John Henry Mosquera. Η απόφαση ήρθε ομόφωνα με 60-53 για τον αθλητή του Γρηγόρη Μάλλιου στο promotion του “Top Tier”. Έκανε έτσι την καλύτερη δυνατή επιστροφή μετά από ενάμιση περίπου χρόνο αποχής!

Στη διοργάνωση “Established” ο Παπαδόπουλος ανέβασε το ρεκόρ του σε 15-0-2 και συνεχίζει ακάθεκτος! Στις δηλώσεις του ευχαρίστησε όσους τον στηρίζουν, ενώ έβγαλε είδηση για διεκδίκηση “μεγάλου τίτλου” και για “ακόμα πιο σημαντικές βραδιές”

Νίκη εχθές το βράδυ μέσα στο Λονδίνο η οποία μας βάζει σε τροχιά για ακόμα πιο σημαντικές βραδιές! Ένας σκληρός αντίπαλος ο οποίος άντεξε το knockdown το οποίο κατάφερα στον τέταρτο γύρο. Οδηγηθήκαμε στην νίκη με ομόφωνη απόφαση 60-53.

Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου @wj_boxing@greg__mallios @manolis_lavdakis @konstantinosvalakis@bilvla@tasosmisailidis@deestevenss για την πολύτιμη προετοιμασία και συνεργασία.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον μάνατζερ μου, @leeeaton που πίστεψε σε εμένα. Την @letsgomanagement που μαζί θα καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι την διεκδίκηση του παγκοσμίου τίτλου και γι’ αυτό είμαι σίγουρος.

Επίσης το ευχαριστώ είναι λίγο για τον @chalkias76 ο οποίος είναι εκεί δίπλα μου σε κάθε βήμα να με καθοδηγεί και να με στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο. Τίποτα όμως δεν θα ήταν εφικτό αν δεν υπήρχαν οι χορηγοί μου τους οποίους και ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια τους

@bardos_wood@fitshop.gr@arcustherapy@muscleclub_greece@terranova_nutrition_greece@koalacoffeegr@premium.hospitality.group @FidirikosGroup

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και με υποστηρίζουν σε όποια αρένα στον κόσμο και ανταγωνιστώ. Ελπίζω να ανταποδώσω όλη την στήριξη σας σύντομα με έναν μεγάλο τίτλο…. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!

Brentwood CentreBrentwoodEssexUnited Kingdom
commission British Boxing Board of Control
promoter John Clark
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά