fbpx

Με το βλέμμα στο χρυσό Γεωργοπούλου, Κάντζαρη, Φωτιάδης

Με το βλέμμα στο χρυσό Γεωργοπούλου, Κάντζαρη, Φωτιάδης

Τα μετάλλια είναι από εχθές και προχθές εξασφαλισμένα. Σήμερα καθορίζεται ως ένα βαθμό το χρώμα. Εάν το ήδη εξασφαλισμένο χάλκινο μπορεί να γίνει ασημένιο ή χρυσό στους τελικούς της Κυριακής. 

Όπως και να έχει μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι τεράστια επιτυχία. Και σε αυτό το Παγκόσμιο Παίδων- Κορασίδων στην Αρμενία η ελληνική πυγμαχία κατέκτησε τρία. 

Σήμερα Ουρανία Κάντζαρη, Μανώλης Φωτιάδης και Μαρία Γεωργοπούλου κυνηγούν να του αλλάξουν χρώμα και να μπουν στο μεθαυριανό τελικό, καθένας και καθεμία στην κατηγορία του.  Πρώτη αγωνίζεται η Κάντζαρη. Αντίπαλος της η Ινδή Vini Vini, η οποία πέρασε στις 4 άνευ αγώνα μιας και η αντίπαλος της από το Τρίνιντατ δεν προσήλθε. 

Μερικούς αγώνες αργότερα αγωνίζεται ο Μανώλης Φωτιάδης με τον John Maher. Τον Ιρλανδό που εχθές έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός ένα από τα φαβορί, το Ρώσο Zakhar Bespalov και μάλιστα με μια γρήγορη διακοπή στον 1ο γύρο. 

Τελευταία εκπρόσωπος μας η Μαρία Γεωργοπούλου, η μοναδική στο απογευματινό πρόγραμμα. Θα αγωνιστεί με την Ινδή Pari Pari, η οποία πέρασε δια πυρός και σιδήρου στα ημιτελικά κερδίζοντας οριακά την Μεξικανή Micaella Muller. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά