fbpx

Greek Fights Pro-Am 2 … προσεχώς στο Cosmote TV

Greek Fights Pro-Am 2 … προσεχώς στο Cosmote TV

Στις 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το Greek Fights Pro-Am, μια διοργάνωση των Παναγιώτη Σώζου και Μάνου Βασιλείου και υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ).

Η προετοιμασία του βίντεο του Greek Fights Pro-Am 2 είναι στο τελικό στάδιο, μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές πριν «φύγει» για το Cosmote TV, εκεί που οι διοργανωτές, Παναγιώτης Σώζος και Μάνος Βασίλειου έχουν δεσμευτεί ότι θα προβληθεί (απορρίπτοντας κι άλλες προτάσεις, άκρως δελεαστικές).

Ο Σωτήρης Ανθόπουλος με την ομάδα του Audiolab έκανε εξαιρετική δουλειά. Κάμερες, 8 τον αριθμό, υψηλών προδιαγραφών, ποιότητα βίντεο 4Κ, λήψεις σαν από drone χωρίς να υπάρχει drone. Μάχη να «κρατήσουν» κάμερες και μπαταρίες που «ζορίζονταν» από την τεράστια ανάλυση. Αρχεία Terabyte που σημαίνει άπειρες ώρες μόνο και μόνο για να γίνει το αρχείο export. Γραφικά, replay, φυσικός ήχος από θεατές και γωνία σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Λίγα από όσα γίνονται σε αυτό το στούντιο για αυτό που θα  παρακολουθήσει οποίος επιθυμεί στην πλατφόρμα της Cosmote. Μοιρασμένη η διοργάνωση σε 2 μέρη, ένα με τα pre games, ένα με τους αγώνες της main card. Δύο διαφορετικές μεταδόσεις, πιθανότατα εντός του έτους.

Επί το έργον, μαζί με τον Παναγιώτη Σώζο

Μια διοργάνωση, η δεύτερη της σειράς, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Σαν Apexsports.gr στηρίζουμε όλες τις καλές διοργανώσεις, διοργανωτές και αθλητές, από την πρώτη ημέρα. Έτσι και τώρα. Εκεί λοιπόν κι εμείς. Την ώρα που μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές, «χρωματίσαμε» κι εμείς λίγο το βίντεο, με τις φωνές μας, κάνοντας περιγραφή και δίνοντας και κάποιες έξτρα πληροφορίες για τον κάθε αθλητή, για τον κάθε αγώνα.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά