fbpx

Εντυπωσίασε ο Σταύρος Θεοδώρου στο SFC Ουαλίας (pics)

Εντυπωσίασε ο Σταύρος Θεοδώρου στο SFC Ουαλίας (pics)

O Σταύρος Θεοδώρου ήταν ο μοναδικός που δέχτηκε την ανοιχτή πρόσκληση του κατόχου του τίτλου Levi Batchelor. Σε μια ιστορία που θυμίζει λίγο Ρόκυ ο Σταύρος μπήκε στο κλουβί και διεκδίκησε στα ίσια τον τίτλο του Samurai Fighting Championship. Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και στο Ebbw Vale Sports Centre στην Ουαλία είχαμε την διοργάνωση.

Χρήστος Νικολάου και Σταύρος Θεοδώρου

Στον καλύτερο αγώνα της βραδιάς ο Θεοδώρου κέρδισε αναμφίβολα τις εντυπώσεις. Ο ανερχόμενος Batchelor με 10-1 κινδύνευε με το νοκ άουτ ανά πάσα στιγμή. Λίγο η εμπειρία, ίσως η τύχη βγήκε αλώβητος από τη μάχη και κράτησε τη ζώνη του. Η ιστορία έγραψε νίκη στα σημεία για τον Βρεττανό.

Είσοδος με την Ελληνική σημαία

Αλλά νίκη στις εντυπώσεις για τον Κύπριο! Ο Σταύρος με τον πολύπειρο Χρήστο Νικολάου στο πλευρό του έκανε δεκτή την πρόσκληση των διοργανωτών για συμμετοχή σε επόμενο SFC! Μία πρόσκληση που ήρθε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Πιθανότατα θα τον δούμε ξανά στην κάρτα των Main Event στις 3 Μαρτίου.

Δείτε στις φωτογραφίες χαρακτηριστικές σκηνές από τη μάχη Θεοδώρου-Batchelor. Πρέπει να τονιστεί ότι ο Έλληνας μαχητής είναι με το φαιοπράσινο σόρτς!

Οι φωτογραφίες έχουν το λογότυπο της διοργάνωσης, που τις επέλεξε επίσημα! Με άλλα λόγια, δεν επιλέξαμε εμείς φωτογραφίες που πρωταγωνιστεί μόνο ο Κύπριος Πρωταθλητής!

Το Ebbw Vale είναι μια πόλη στην κορυφή της κοιλάδας, μεταξύ του παραπόταμο Ebbw Fawr του ποταμού Ebbw στην Ουαλία. Είναι η μεγαλύτερη πόλη και το διοικητικό κέντρο της κομητείας Blaenau Gwent. Το αστικό συγκρότημα Ebbw Vale και Brynmawr έχει πληθυσμό περίπου 33.000 κατοίκων.

Θεοδώρου-Batchelor
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά