fbpx

Κυρίαρχη η Κάντζαρη, στις 8 του κόσμου

Κυρίαρχη η Κάντζαρη, στις 8 του κόσμου

Η Ρουμάνα Elisa Mirela Cojocaru δεν ήταν ικανή να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της Ουρανίας Κάντζαρη στο δρόμο της για κάποιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων.

Ήταν το πρώτο εμπόδιο, σημαντικό να το προσπεράσει. Τόσο αθλητικά, μιας και η Cojonaru είναι χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης, όσο και ψυχολογικό, μιας και ξεκινά η προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μια δύσκολη συνέχεια.

Η Πατρινή Ουρανία, με εντυπωσιακή παρουσία στο ρινγκ, είχε την πρωτοβουλία των χτυπημάτων. Ακόμα κι όταν δεχόταν κάποιο το απαντούσε αμέσως. Ειδικά το δεξί ίσιο το πέρασε αρκετές φορές. Μπορεί το αποτέλεσμα να δόθηκε στην Ελληνίδα αθλήτρια πλειοψηφικά, η εικόνα όμως των δύο αθλητριών έδειχνε τη διαφορά. Η Κάντζαρη ακμαία και στον 3ο γύρο, η Ρουμάνα με βαριές ανάσες. Κι όλο αυτό ήρθε να επισφραγιστεί με ένα κερδισμένο μέτρημα υπέρ της Ελληνίδας, μερικά δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα.

Μεγάλη νίκη λοιπόν και ανανέωση του ραντεβού για τις προσεχείς ημέρες, εκεί όπου μια ενδεχόμενη νίκη ακόμα τη φέρνει στο βάθρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά