fbpx

Δείτε ζύγιση και stare down του Άγγελου Μαρτίνου στην Κίνα (vid)

Δείτε ζύγιση και stare down του Άγγελου Μαρτίνου στην Κίνα (vid)

Aποκλειστικά πλάνα του apexsports.gr από τη ζύγιση και το stare down του Άγγελου Μαρτίνου στην Κίνα. Ο Άγγελος και ο προπονητής του Θανάσης Καρούσος βρίσκονται από χτες στην Κίνα ?? και συγκεκριμένα στην επαρχία Tang Shan. Αύριο Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στην κορυφαία διοργάνωση του WLF είναι ο επόμενος top αγώνας του Αγγελος Μαρτινος??.

Αθλητής της επαγγελματικής ομάδας του Gods of War, Παγκόσμιος πρωταθλητής ISKA με προπονητή τον θανασης καρουσος. Μάνατζερ του ο Στέλιος Πολίτης που έκλεισε έναν ακόμα αγώνα σε υψηλότατο επίπεδο. O Μαρτίνος ανήκει στον Σύλλογο Fighters Factory Karousos στη Βάρη.

Ο Άγγελος ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με τελευταίες τις εμφανίσεις του στο Κ-1 στην Ιαπωνία το Σεπτέμβριο και στην Κίνα στο WLF τον Ιούλιο. Παίζει αύριο στο μεγαλύτερο promotion της Κίνας. Παίζει ξανά στο WLF ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, σε super fight αγώνα στα 60kg με κοφτό γάντι. Η αναμέτρηση είναι με όρους Κ-1 3x3min απέναντι στον Zewaliluo με το Κινεζικό kick boxing τον τελευταίο καιρό να έχει ανεβεί εντυπωσιακά επίπεδο.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά