fbpx

Αυλαία αύριο στο Παγκόσμιο με Βασιλειάδη, Κωνσταντινούδη και Φωτιάδη!

Αυλαία αύριο στο Παγκόσμιο με Βασιλειάδη, Κωνσταντινούδη και Φωτιάδη!

Στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, το Γερεβάν, είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα των φίλων της πυγμαχίας, καθώς από 24 Νοεμβρίου και για 10 ημέρες νεαροί και νεαρές πυγμάχοι θα βρίσκονται εκεί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων.

Ανάμεσα στους 448 αθλητές από 58 κράτη βρίσκονται και 10 Έλληνες, 2 κορίτσια, Γεωργοπούλου και Κάντζαρη και 8 αγόρια, Κωνσταντινούδης, Καλαμάρης, Τσεπίδης, Βασιλειάδης, Φωτιάδης, Τόπαλος, Παυλίδης και Πουμπουρίδης.

Πριν λίγο πραγματοποιήθηκε η κλήρωση και βγήκε και το πρόγραμμα αγώνων για την πρώτη ημέρα του Πρωταθλήματος. Από ελληνικής πλευράς υπάρχει τριπλή συμμετοχή αύριο. Για τη φάση των 32 στο ρινγκ Α, ο Βασίλης Βασιλειάδης αντιμετωπίζει τον Εσθονό Ruslan Aulov.

Ταυτόχρονα στο δίπλα ρινγκ ο χάλκινος στο Πανευρωπαϊκό, Πέτρος Κωνσταντινούδης ξεκινά κι αυτός τη μάχη του, με αντίπαλο τον Maksim Sadouski από τη Λευκορωσία. Τελευταίος για αύριο αγωνίζεται ο δις χρυσός Πρωταθλητής Ευρώπης, Εμμανουήλ Φωτιάδης με τον Prince Charles.

Στη φωτογραφία από την άφιξη της Εθνικής μετά το Πανευρωπαϊκό, όπου κατέκτησαν 4 μετάλλια (δες εδώ) από αριστερά: Ουρανία Κάντζαρη, Μαρία Γεωργοπούλου, Ιωάννης Πουμπουρίδης, Λαμπρινή Γιαννακοπούλου, Χάρης Μαριόλης, Εμμανουήλ Φωτιάδης, Πέτρος Τόπαλος, Αρτούρ Μικαελιάν, Βασίλης Βασιλειάδης, Άγγελος Καλαμάρης και Κυριάκος Φωτιάδης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά