fbpx

Σκούρτης και Κοχλιαρίδης τα έδωσαν όλα για τους τίτλους WKU

Σκούρτης και Κοχλιαρίδης τα έδωσαν όλα για τους τίτλους WKU

Χτες Σάββατο 18/11 ο Παύλος Κοχλιαρίδης αντιμετώπισε τον Ελληνογερμανό Λεωνίδα Γαβανά σε αγώνα με όρους Κ1 στα -95kg, πέντε γύρων των τριών λεπτών για τον Παγκόσμιο τίτλο της WKU. Ο Πέτρος Σκούρτης με αντίπαλο τον Γερμανό Dino Bilandzija διεκδικησε τον Ευρωπαϊκό τίτλο της WKU σε αγώνα επίσης με όρους K1 στα -79kg, πέντε γύρων των τριών λεπτών.

Μαζί με τους δύο Έλληνες μαχητές στο  BMW Park στο Μόναχο ήταν ο προπονητής Δημήτρης Κυδωνάς και ο promoter Στέλιος Πολίτης που είναι και ο υπεύθυνος για τις τεράστιες ευκαιρίες του Παύλου και του Πέτρου.

Ο Στέλιος Πολίτης αντικειμενικός όπως πάντα μας έδωσε το στιγμα των προσπαθειών των δύο πρωταθλητών μας.

Τα παιδιά τα έδωσαν όλα για 5 γύρους ξύλο και τα δύο παιχνίδια. Ο Πέτρος Σκούρτης στην πρώτη του μεγάλη βραδιά έδειξε σπουδαία στόφα μαχητή με τον προπονητή του Dimitris Kidonas να κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο αγώνας δόθηκε split decision ενώ κανονικά θα έπρεπε να δοθεί σε εμάς μιας και είχε ένα νοκ νταουν στον πρώτο γύρο από ολιγωρία και από εκεί και πέρα όλοι οι γύροι δικοί μας.

Ο Παυλος Κοχλιαρίδης πήγε επίσης τον αγώνα στα σημεία έδειξε ψυχή και άντεξε στην πίεση του Leon παρόλα αυτά εδώ χάσαμε δίκαια μιας και δεν ήταν στην καλύτερη μέρα του και ειδικά για τις δυνατότητες που έχει παίζοντας παθητικά. Να συγχαρώ και τα δυο παιδιά και τις ομάδες τα καλύτερα έρχονται”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά