fbpx

ΕΟΕ: Aπευθείας χρηματοδότηση σε αθλητές Πάλης, Τζούντο, TKD

ΕΟΕ: Aπευθείας χρηματοδότηση σε αθλητές Πάλης, Τζούντο, TKD

Η EOE (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή) έως τώρα έχει δώσει περισσότερα από 1.600.000 ευρώ απευθείας σε αθλητές και αθλήτριες για την Ολυμπιακή προετοιμασία εντός του 2023. Ένα μέρος αναλογεί για Ολυμπιακή προετοιμασία σε αθλητές από τα δυναμικά αθλήματα. Στην τελευταία ολομέλεια η ΕΟΕ θα δώσει τα εξής ποσά απευθείας σε αθλητές για προετοιμασία:

Στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης 16.600 ευρώ για τους αθλητές Γιώργος Κουγιουμτσίδη και Μαρία Πρεβολαράκη.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο_Hellenic Judo Federation 15.000 ευρώ για τους αθλητές Ελισάβετ Τελτσίδου, Μιχαήλ Τσουτλασβίλι, Θοδωρή Κεσίδη

Επιπρόσθετα στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο – Hellenic Taekwondo Federation 10.600 ευρώ. Για τους αθλητές Διονύση Ραψομανίκη, Κωνσταντίνο Χαμαλίδη, Απόστολο Τεληκωστόπουλο, Φαίδρα Καλτέκη και Θένια Σαρβανάκη.

Με τις νέες εγκρίσεις για χρηματοδότηση, η EOE έχει δώσει περισσότερα από 1.900.000 ευρώ για Ολυμπιακή Προετοιμασία. Να τονιστεί ότι μία ιστορική απόφαση πήρε η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην τελευταία συνεδρίαση της.

Έκανε αποδεκτή την πρόταση του Προέδρου Σπύρου Καπράλου (φώτο) και θα αγοράσει αθλητικό εξοπλισμό στίβου. Τον οποίο στη συνέχεια θα δωρίσει στον ΣΕΓΑΣ. Με σκοπό να καλυφθούν οι εκτεταμένες ανάγκες των προπονητηρίων στίβου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά