fbpx

Ο επίλογος του πρώτου, επιτυχημένου Legends Final Combat (vids)

Ο επίλογος του πρώτου, επιτυχημένου Legends Final Combat (vids)

Με την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του Legends Final Combat να έχει περάσει στο παρελθόν, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές, προπονητές αλλά και θεατές, οι διοργανωτές Ξενοφών Σκούρας και η ομάδα του προχώρησαν σε ευχαριστήρια ανακοίνωση γράφοντας τον επίλογο του πρώτου event του promotion.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Το 1ο Legends Final Combat 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία την περασμένη Κυριακή, αφήνοντας πίσω του μια ημέρα γεμάτη με ανατρεπτικούς αγώνες και συγκινητικές στιγμές.

Οι αθλητές, ως πρωταγωνιστές της βραδιάς, μας χάρισαν μοναδικούς αγώνες γεμάτους θέαμα και εντυπωσιακά νοκ άουτ.

Το γήπεδο φιλοξένησε πάνω από 1100 θεατές, που τίμησαν το Legends Final Combat με την παρουσία τους. Το στάδιο δονούνταν από την ενέργεια και το πάθος των αθλητών, ενώ το κοινό υποστήριζε κάθε στιγμή με πάθος και ενθουσιασμό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα πίσω από το Legends Final Combat που εργάστηκε επί μήνες για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα.

Επίσης, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους θεατές, που έκαναν αυτό το γεγονός τόσο ξεχωριστό.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς, που υποστήριξαν αυτήν την προσπάθεια και μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε ένα όνειρο.

Τέλος, αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά όλων των προπονητών, αθλητών και ατόμων που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή αυτού του αθλητικού γεγονότος και τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους.

Με κάθε μας εκδήλωση, αποκτούμε εμπειρία, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και προσπαθούμε να εξελιχθούμε. Με οδηγό την αγάπη και το πάθος μας για το άθλημα συνεχίζουμε απτόητοι να δημιουργούμε.

Ραντεβού στο επόμενο LFC.

YouTube video
YouTube video

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ