fbpx

Zhang: Παίζω οποτεδήποτε και οπουδήποτε με τον Joshua

Zhang: Παίζω οποτεδήποτε και οπουδήποτε με τον Joshua

Ο Κινέζος Zhilei Zhang πιστεύει ότι ένας αγώνας με τον Anthony Joshua είναι το τέλειο σενάριο. Και αυτό γιατί και οι δύο πρωταθλητές βαρέων βαρών (Fury και Usyk) έχουν υπογράψει για να αγωνιστούν μεταξύ τους.

Ο Zhang (26-1-1) τη δεδομένη στιγμή είναι “καυτός” μετά τη διπλή του νίκη επί του Joe Joyce σε αγώνες back to back. Παράλληλα ο Κινέζος γίγαντας διψά για εκδίκηση από τον Joshua, ο οποίος έχει μια νίκη εναντίον του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Ο Zhang είναι ο νούμερο 1 διεκδικητής του τίτλου της WBO απέναντι στον πρωταθλητή Oleksandr Usyk. Αφού ο αήττητος Ουκρανός έχει υπογράψει να αγωνιστεί με τον Tyson Fury σε έναν αγώνα που θα καθορίσει τον αδιαμφισβήτητο πρωταθλητή. Παράλληλα υπάρχει και μια ρήτρα αμφίδρομης ρεβάνς, η οποία δημιουργεί την πιθανότητα να αγωνιστούν μεταξύ τους δύο φορές.

Καθώς οι πρωταθλητές είναι απασχολημένοι στο μεταξύ τους αγώνα, ο Zhang θέλει να πάρει την ευκαιρία απέναντι στον Joshua. Ο Hearn έχει πρόσφατα εκφράσει κάποιο ενδιαφέρον για έναν τέτοιο αγώνα. “Πιστεύω ότι ο Joshua είναι μια καλή επιλογή για μένα. Έχω ιστορία με τον Anthony Joshua και ήμουν μαζί του στη Matchroom Boxing. Ποτέ όμως δεν ήθελαν να κάνουν τον αγώνα μαζί μου” είπε ο Zhang.

“Αν και τώρα γίνεται λόγος από τον Hearn για έναν αγώνα μεταξύ μας ποτέ δεν είδα κάτι να υλοποιείται. Εάν το ενδιαφέρον τους είναι πραγματικό, είμαι εδώ 24/7. Οπότε στείλτε το συμβόλαιο και το υπογράφω. Μπορώ να πάω στο Λονδίνο για τον αγώνα με τον Joshua, η Σαουδική Αραβία είναι μια επιλογή ή ακόμα και η Κίνα”.

Ο Hearn πάντως πρόσφατα είχε “φωτογραφήσει” και μια πιθανή αναμέτρηση μεταξύ Anthony Joshua και Francis Ngannou. Παρόλα αυτά για να μιλά ο Zhang κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά