fbpx

To Πανελλήνιο Πάλης στην Δράμα 18/19-11

To Πανελλήνιο Πάλης στην Δράμα 18/19-11

Στο νομό Δράμας και συγκεκριμένα στον Δήμο Προσοτσάνης θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά επίσημο πρωτάθλημα Πάλης

Σε συνάντηση που έγινε μεταξύ της Ελληνικής ομοσπονδίας πάλης με το τον δήμαρχο Προσοτσάνης μπήκαν και οι τελευταίες πινελιές για το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης U11 -U13, που θα πραγματοποιηθεί στης 18/19 Νοέμβριου στο κλειστό γήπεδο Προσοτσάνης Γ. Μάκρης.

Παρόν για την ελληνική ομοσπονδία πάλης ήταν ο πρόεδρος της Στέργιος Λεωνάκης όπου τόνισε “ποσό σημαντικό είναι ότι ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα Ολυμπιακού αθλήματος πραγματοποιείτε σε περιφερειακό Δήμο, όπου δίνετε η δυνατότητα ο κόσμος να γνωρίσει την ολυμπιακή πάλη από κοντά”.

Ο δήμαρχος Προσοτσάνης Θεόδωρος Αθανασιάδης από την μεριά του ανέφερε ότι “ο Δήμος Προσοτσάνης μπορεί και έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις και ότι είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που φέρνει τα παιδιά του τόπου κοντά στον αθλητισμό”.

Πρέπει να αναφερθεί ότι συνδιοργανωτής είναι και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που και αυτή δηλώνει παρούσα σε διοργανώσεις πανελλήνιου ενδιαφέροντος. Πολύ σημαντική στήριξη στην υλοποίηση του Πρωταθλήματος είναι και η βοήθεια του τοπικού συλλόγου “Διόσκουροι Προσοτσάνης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά